Sajtó

Itt találod az összes cikket a „sajtó” témában!

Szalay Dániel: A legnehezebb helyzetekben is igyekszem megőrizni a „hidegvéremet”

Szalay Dániel: A legnehezebb helyzetekben is igyekszem megőrizni a „hidegvéremet”

A hosszú távú tervezés helyett sokszor fontosabb, ha az ember gyorsan tud reagálni váratlan, sokszor nehéz, összetett helyzetekre, és ilyen helyzetekben nyomás alatt is jó döntést képes hozni – mondta Szalay Dániel, a Media1 alapító-főszerkesztője az Üzletemnek.
2022. 03. 18., 09:13
A robotok egyelőre nem veszélyeztetik az újságírók munkáját

A folyamatosan ránk zúduló „tartalomcunami" a hagyományos média számára egyre nagyobb kihívást jelent: a streaming szolgáltatók, a közösségi oldalak és a klasszikus sajtótermékek egyszerre versenyeznek az emberek figyelméért. A legújabb trendekről is beszélgettek a téma szakértői a Protechtor videósorozatának legújabb epizódjában.

2021. 12. 13., 15:28
Czeczon István: Mindenki tanít, mindenkitől tanulok

Hosszú távú kapcsolatokra törekszem, ahol kölcsönösen előnyös, építő, hasznos partnerei lehetünk egymásnak – mondta az Üzletemnek Czeczon István, a Csak POZITÍVAN Magazin alapító-tulajdonos-főszerkesztője.

2021. 09. 14., 13:00
Zubor Rozi: Igyekszem a pozitív dolgokra fókuszálni

Egy hirtelen jött új, de jó ötletre nagyon rá tudok pörögni, bele tudom ásni magam és háttérbe szorítani miatta szinte minden mást. De azért az egyik szemem mindig ott van a hosszútávú, távoli célokon – mondta az Üzletemnek Zubor Rozi, az ÉvaMagazin.hu főszerkesztője.

2021. 04. 07., 10:00
Pastyik Renáta: Mindig tartom magam az adott szóhoz

A koronavírus-járvány miatt most inkább a rövid távú tervek megvalósítására koncentrálok, és a kis sikereknek is igyekszem örülni – mondta az Üzletemnek Pastyik Renáta, a Marquard Media Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója.

2021. 03. 30., 19:45
Hogyan kerüljünk ki a rossz hírek spiráljából?

A koronavírus-járvány kitörése óta mindenhonnan áradnak a negatív hírek, így nem csoda, ha egyre fáradtabbak vagyunk, a kiégés egyre több tünetét tapasztaljuk, amikor olvassuk őket. Pedig a választás a mi kezünkben van.

2020. 07. 17., 09:15
Visszatér a fővárosi sajtópiacra a FUNZINE

Megújulva, koncepciót váltva tér vissza a hazai médiapiacra a FUNZINE. A médium népszerű online platformja hamarosan friss, kétnyelvű tartalmakkal gazdagodva várja a látogatókat, míg a nyomtatott FUNZINE magazint augusztus közepétől vehetik ismét kézbe az olvasók.

2020. 05. 29., 14:30
Megtévesztő koronavírusos reklámok tömegét blokkolták

Az Európai Bizottság és a tagállami fogyasztóvédelmi hatóságok koordináltan fésültek át weboldalakat. A cél az volt, hogy feltárják: az Európai Unió fogyasztóit hol célozzák átverésekkel a koronavírussal kapcsolatba hozható termékek hirdetéseiben.

2020. 03. 02., 10:00
Jásdi Beáta: Magamról tudom, hogy a dicséret szárnyakat ad

Legszívesebben kenyeret vágnék, kennék, kínálnék hajléktalanoknak – mondta az Üzletemnek Jásdi Beáta. A Nők Lapja volt főszerkesztője szívesen kipróbálná magát favágóként is, de az igazi flow-élményt mégis az unokákkal töltött idő jelenti.

2019. 11. 13., 09:30
Kamasz Melinda: Nagyon elégedett tudok lenni a jó munkával

Engem tényleg érdekelnek az emberek, akikkel körül vagyok véve – mondta az Üzletemnek Kamasz Melinda. A növekedés.hu gazdasági portál alapító főszerkesztője úgy látja: a fiataloktól is van mit tanulni.

2019. 05. 09., 12:30
Autózást imádó nőkre hajt az új magazin

Az autós tematika mellett divat- és szépségápolási trendekkel, technikai újdonságokkal és utazással kapcsolatos témákkal is foglalkozik egy nőknek szóló új magazin.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

Miután a nemzetközi és a magyar sajtóban is megjelentek olyan hírek, amelyek szerint a magyar kormány már tárgyal a Roszatom esetleges „kiváltásáról”, az orosz cég újra megerősítette: továbbra is készen áll a Paks II projekt megvalósítására.