Sörpremier

Itt találod az összes cikket a „Sörpremier” témában!

A nőknek több közük van a sörhöz, mint gondolnánk

A nőknek több közük van a sörhöz, mint gondolnánk

Nők nélkül a magyar söripar egészen másképp alakult volna.
2022. 02. 11., 19:30
A MONYO Brewing odacsap

A lisztérzékeny fogyasztóknak gluténmentes IPA-val, továbbá egy teljesen új termékkategóriával is bővült a MONYO Brewing szortimentje.

2022. 02. 05., 19:05
Ilyen az igazi téli sör

A stout, akárcsak a porter felső erjesztésű, testes, fekete sör. Az O’Hara Irish Stout a műfaj szép példánya. Feketébb a feketénél, keserűbb a keserűnél. Mégis szeretjük.

2021. 10. 01., 14:45
A hidegkomlós láger lesz a sláger

Október 2-án újból összefognak a magyar kisüzemi sörfőzdék, hogy országszerte közös nyílt napon várják a sörkultúra iránt érdeklődő látogatókat.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS