A tévénézők után a Honvéd szurkolóit szolgálja Azurák Csaba

2019. 07. 11., 14:30

Júliustól Azurák Csaba a Budapest Honvéd kommunikációs és marketing igazgatójaként dolgozik. A kommunikációs szakember 20 év televíziózás után próbálja ki magát új feladatkörben.

A klub kommunikációjának a szurkolókat kell szolgálnia – mondja Azurák Csaba a Budapest Honvéd honlapján közölt interjúban.

A televíziós szakember még áprilisban távozott a TV2-től, s mint mondja, a Honvéd új tulajdonosaival folytatott kötetlen beszélgetés vezetett a mostani megbízásáig.

A tervek között szerepel, hogy a Honvéd Médiaközpont növelni a tartalomgyártást, ezzel közelebb hozzák a szurkolókhoz a játékosok mindennapjait és az akadémián folyó életet.

„A kollégáimmal együtt arra törekszünk, hogy minden nap többször oszthassunk meg olyan információkat, videókat, grafikákat, amelyekből a szurkolóink tájékozódni tudnak. De emellett nagyon fontos, hogy a játékosainknak és a klubnak is építsük a brandjét” – fogalmazott Azurák.

Kommunikációs szempontból azt tartja a legfontosabbnak, hogy erősítsék a kispesti közösséget, amely nagyon sokat segít a csapatnak, valamint azt is szeretné elérni, hogy növekedjen a Honvéd-család.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 01. 17., 13:34
A kereskedelmi szektor előregondolkodó szereplőivel igyekszünk a lehető legtöbb „mintaprojektet” tető alá hozni, amelyeknek az eredményei a szkeptikusokat is meggyőzik – mondta az Üzletemnek Bessenyei István, a Laurel Cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője.
2022-01-21 13:30:03
A Széchenyi István Egyetem innovatív kutatóüvegházában és feldolgozó épületében egyrészt kutatás zajlana a termésmennyiség és a szén-dioxid-megkötő képesség növelése érdekében, másrészt a növények gyógyászati és étrendkiegészítő-fejlesztése, feldolgozása is megvalósulna.
2022-01-21 12:35:00
Az év eleje a cégek bérszámfejtése kapcsán mindig ellenőrzéssel és a jogszabályi változások áttekintésével indul. 2022. januárjában a társaságoknak, a munkáltatóknak tisztában kell lenniük a bérszámfejtéshez kapcsolódó adózást, egészségbiztosítást, minimálbért érintő változásokkal – hívja fel a figyelmet az RSM Hungary.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS