Itt találod az összes cikket a „Étel és irodalom” témában!
Az @1bor1vers keresi azokat az észak-balatoni pincészeteket, akiknek egy-egy kiemelt tétele szívesen „viselne” kortárs verset.
A sárospataki Tokaj-Hegyalja Egyetem és a TokajKalauz különleges meseíró-pályázatot hirdet a szüreti időszakra. Két korosztályból várják a meséket: általános iskolás és középiskolás tanulók is pályázhatnak saját, magyar nyelvű történetekkel, egyedül a téma kötött: az aszúszem születése.
Kortárs gasztroirodalmi antológia.
Casanova a kedvenc vadászterületének nevezte.
Lehet-e a hús gyönyöreiről másképp, mint erotomán extázisban beszélni?
Gasztronovella.
Négy éve hagyott itt bennünket.
Október 31-én a Jardinette-ben.
Miért akarjuk kényszeresen megörökíteni a tányérunk tartalmát?
A gasztronómia, a bor és a mámor hívószavai ihlették.
Sok téves képzet él Krúdyval kapcsolatban.
Bán Zoltán András: én életemben egyszer sem láttam Petrit enni, pedig olykor megfordultam a társaságában.
Kiszakít a komfortzónánkból.
Pillanatfelvétel a hazai gasztrokultúra múltjából.
Bormarketing stratégia, zérótolerancia, eredetvédelem, generációváltás, szőlőtermesztés és klímavédelem, kóstolós masterclassok március 3-án, a 11. Borkonferencián.
A szén-dioxid-mentesen előállított áram túlnyomó többségét tavaly is a Paksi Atomerőműben termelték meg. Az elmúlt 10 évben a hazai villamosenergia-fogyasztás átlagosan évi 1,28 százalékkal növekedett.