Itt találod az összes cikket a „Étel és irodalom” témában!
A sárospataki Tokaj-Hegyalja Egyetem és a TokajKalauz különleges meseíró-pályázatot hirdet a szüreti időszakra. Két korosztályból várják a meséket: általános iskolás és középiskolás tanulók is pályázhatnak saját, magyar nyelvű történetekkel, egyedül a téma kötött: az aszúszem születése.
Kortárs gasztroirodalmi antológia.
Casanova a kedvenc vadászterületének nevezte.
Lehet-e a hús gyönyöreiről másképp, mint erotomán extázisban beszélni?
Gasztronovella.
Négy éve hagyott itt bennünket.
Október 31-én a Jardinette-ben.
Miért akarjuk kényszeresen megörökíteni a tányérunk tartalmát?
A gasztronómia, a bor és a mámor hívószavai ihlették.
Sok téves képzet él Krúdyval kapcsolatban.
Bán Zoltán András: én életemben egyszer sem láttam Petrit enni, pedig olykor megfordultam a társaságában.
Kiszakít a komfortzónánkból.
Pillanatfelvétel a hazai gasztrokultúra múltjából.
Sosem készítettek még annyi fagyit otthon, mint most. Szakértő segít megfejteni a jó házi fagyi titkát.
Az olvadékcsapda a továbbfejlesztett harmadik generációs VVER-1200 blokkok számos új, a biztonság növelését eredményező műszaki megoldásainak egyike, egy olyan speciális tartály, ami a reaktortartály alatt helyezkedik el, és képes annak sérülése esetén a zónaolvadék befogadására.