Részvényes lesz a magyar Forbes főszerkesztője és kiadóvezetője

2019. 03. 19., 14:00

Kocsis Attila kiadóvezető és Galambos Márton főszerkesztő 4-4 százalékos részesedést kap a zártkörű részvénytársasággá átalakuló, a magyar Forbes magazint kiadó cégben.

A magyar Forbes magazint kiadó Mediarey Hungary Servicesben a többségi tulajdonos továbbra is a Barecz & Konrad Media marad a cégben – írja a Forbes közleményét idézve a Kreatív Online.

Kocsis Attila és Galambos Márton a magyar kiadás elindulása óta tölti be tisztségét a magazinnál.

A magyar Forbes magazin átlagos eladott példányszáma 2018 negyedik negyedévében 18 692 volt, a forbes.hu havi látogatottsága meghaladta az 500 ezer főt.

A kiadó 2018-as árbevétele meghaladta a 700 millió forintot, a 2017-es adathoz képest azonban a cég nyereségessége visszaesett – elsősorban az online fejlesztések, a szerkesztőségi csapat bővítése és a megemelkedett adókötelezettségek miatt.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-01-28 10:13:40
A küszöbön álló uniós intézkedéscsomag újabb lendületet ad az e-számlázás és a számviteli digitalizáció elterjedésének. Amellett ugyanis, hogy kötelezővé válik az e-számla alkalmazása, az EU-s szabályozás kijelöli a számviteli-, adózási- és ezzel összefüggésben az adatszolgáltatási gyakorlatok hosszú távú fejlesztési irányát.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS