Új főszerkesztő a Turizmus.com online élén

2019. 05. 07., 12:30

A Turizmus Panoráma magazin korábbi felelős szerkesztője május 1-jétől a Turizmus.com online főszerkesztői posztját tölti be.

Fucskó Hajnalka több mint 16 éven át dolgozott a Turizmus Kft.-nél újságíróként-szerkesztőként, ahonnan 2017 szeptemberében távozott új szakmai kihívást elfogadva – írja a turizmus.com.

Volt munkatársunk államigazgatási tapasztalattal tér vissza a kiadóhoz, amely piaci pozíciójának erősítését várja az új online főszerkesztő kinevezésétől.

Fucskó Hajnalka a munkája során szorosan együttműködik majd Szántó Zoltánnal, aki továbbra is főszerkesztőként jegyzi a Turizmus.com print magazint.

Szebeni Zsolt 27 év munka után leköszönt a Turizmus Kft. ügyvezető igazgatói posztjáról, s 33 év után fejezte be főszerkesztői tevékenységét.

Mostantól a Magyar Turisztikai Szövetség jegyzi a kiadót, s az MTSZ kurátorai állnak a cég élére. Gál Pál Zoltán ügyvezetőként viszi tovább a vállalkozást.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-09-25 12:41:00
A munkaviszony létrejöttéhez írásba foglalt munkaszerződés szükséges. Időről-időre előfordul azonban, hogy a munkaszerződés írásba foglalása valamely okból elmarad. Ez minden esetben azt jelenti, hogy nem áll fenn a munkaviszony? Milyen következményei vannak, ha elmarad a munkaszerződés írásba foglalása? A kérdésekre dr. Szabó Gergely ügyvéd válaszol.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 09. 04., 12:00
epizód: 2023 / 13   |   hossz: 27:16
Az epizódban cégvezető- és szervezetfejlesztésről, a munkahelyi kommunikáció gyógyításáról és csapatok összehangolásáról beszélgetünk Szopkó Beatrixszal. Az [eureka] consulting üzletágvezetője 20 év szakmai tapasztalattal rendezi vállalatok működési struktúráját és konfliktushelyzeteit, vagy hozza helyre a döntések lehetséges negatív következményeit.
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS