SEED Alapítvány

Itt találod az összes cikket a „SEED Alapítvány” témában!

Áprilisban rajtol a RajtUp – Lépj az „Elérem a céljaimat” mezőre! program

Áprilisban rajtol a RajtUp – Lépj az „Elérem a céljaimat” mezőre! program

Már vállalkozói célterületenként és vállalkozói életfázishoz igazodó csomagokban is elérhető a SEED Alapítvány megújult „RajtUp – Lépj az Elérem a céljaimat mezőre” üzlettámogatási programja, amelynek kiemelt támogatója a VOSZ.
2023. 11. 28., 20:10
Üzleti kultúrsokk magassarkúban

Női vállalkozók határokat átlépő kapcsolódására teremt platformot a VOSZ Női Vállalkozói Szekciója.

2023. 11. 03., 20:19
Innováció és digitalizáció

A VOSZ Női Vállalkozói Szekció és a SEED Alapítvány közös rendezvénysorozatának soron következő eseményén az innováció és a digitalizáció kérdése kerül a fókuszba.

2023. 10. 11., 17:08
Tíz női vállalkozó fejleszthette magát és vállalkozását

Kiosztották a „Nő a Táska! – Válts nagyobb vállalkozói jóllétre” elnevezésű pályázat és fejlesztési program nyerteseinek a fejlesztésükről szóló oklevelet és tárgyi nyereményeket. A szakmai zsűri által kiválasztott 10 nyertes a fejlődési útjához kapott segítséget.

2023. 10. 09., 19:07
Fórum a női vállalkozásokról a VOSZ-nál

A VOSZ Női Vállalkozói Szekció és a SEED Alapítvány közös rendezvénysorozatának első eseményét tartják „Nőként vállalkozni” címmel október 11-én.

2022. 07. 11., 14:23
Vállalatok és munkavállalók: mi lesz az új status quo?

Szemléletváltással, rugalmas munkaidővel, hibrid munkavégzéssel, a dolgozókra való nagyobb odafigyeléssel sikeresen válságállóvá tehető a vállalat a jelenlegi bizonytalan időkben is, derül ki a hazai nagyvállalatok vezetőinek véleménye a SEED Executive School átfogó kutatásából.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Ahhoz, hogy a Föld még az unokáinknak is élhető maradjon, elengedhetetlen a biológiai sokszínűség, aminek ma, május 22-én van a világnapja: a biodiverzitást fenyegető veszélyeket nem vehetjük félvállról!

  Rovathírek: ATOMBUSINESS