Tisztségviselő-választás a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítványnál

2023. 06. 26., 19:22

A SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány 2023. június 20-án Alapítói ülést tartott.

Az alapítók – köztük a VOSZ – képviselői Gláser Tamást, a VOSZ Ellenőrző Bizottságának alelnökét egyhangúlag választották meg újabb négy évre a kuratórium elnökének.

A kuratórium tagjai változatlanok:

Vörös Béla Árpád, IPOSZ, alelnök,

Lantos Gergely, Agrárminisztérium, főosztályvezető,

Dr. Billo Kármen, IFKA, főosztályvezető, projektvezető,

Nagy Zsolt István, Easy Learning Hungary Kft. ügyvezető igazgató,

Dr. Rudas László Árpád, Családi Vállalkozások Országos Egyesülete, elnök,

Vertetics Ádám, OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft., gazdasági igazgató.

Az ülés új Felügyelő Bizottságot választott: a testület elnöke Bokay Márton, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium nemzeti fejlesztés-finanszírozásért felelős helyettes államtitkára.

Az FB tagjai:

Dr. Skorán Ottó, Doktor24 Stratégiai és Innováció igazgató, a VOSZ Egészségügyi innováció és informatika szekció elnöke,

Dr. Mátyók Éva, Gazdaságfejlesztési Minisztérium, jogtanácsos.

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS