Tisztségviselő-választás a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítványnál

2023. 06. 26., 19:22

A SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány 2023. június 20-án Alapítói ülést tartott.

Az alapítók – köztük a VOSZ – képviselői Gláser Tamást, a VOSZ Ellenőrző Bizottságának alelnökét egyhangúlag választották meg újabb négy évre a kuratórium elnökének.

A kuratórium tagjai változatlanok:

Vörös Béla Árpád, IPOSZ, alelnök,

Lantos Gergely, Agrárminisztérium, főosztályvezető,

Dr. Billo Kármen, IFKA, főosztályvezető, projektvezető,

Nagy Zsolt István, Easy Learning Hungary Kft. ügyvezető igazgató,

Dr. Rudas László Árpád, Családi Vállalkozások Országos Egyesülete, elnök,

Vertetics Ádám, OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft., gazdasági igazgató.

Az ülés új Felügyelő Bizottságot választott: a testület elnöke Bokay Márton, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium nemzeti fejlesztés-finanszírozásért felelős helyettes államtitkára.

Az FB tagjai:

Dr. Skorán Ottó, Doktor24 Stratégiai és Innováció igazgató, a VOSZ Egészségügyi innováció és informatika szekció elnöke,

Dr. Mátyók Éva, Gazdaságfejlesztési Minisztérium, jogtanácsos.

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS