Inspiráló vállalkozónőket díjazott a SEED Alapítvány és a PWA

2022. 12. 17., 10:17

Idén is meghirdette a SEED Alapítvány és a PWA a Van egy jó történeted? című pályázatot.

A sikertörténetek és a példaképek visznek előre. Inspirációt jelentenek mind a magánéletben, mind a vállalkozás fejlődésében. A SEED Alapítvány és a PWA – Sikeres Női Vezető Egyesülete idén is kiírta a Van egy jó történeted? című pályázatát, amelynek átadó ceremóniája a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége támogatásával valósulhatott meg.

A pályázatra számos inspiráló vállalkozónő jelentkezett.

Az idei díjazottak:

Váczi Rozália – Legsikeresebb női vezető,

Nők a neten (Dr. Illés Dóra, Utasi Melinda, Nagy Ágnes) – Legsikeresebb női vállalkozás,

Pataki-Szomolányi Tímea – Leginspirálóbb női sikertörténet,

Szász Enikő – Különdíj.

A díjakat december 13-án nyújtotta át a VOSZ részéről Gláser Tamás, a PWA részéről Katona Melinda, valamint Lakatosné Lukács Zsuzsanna, a SEED Alapítvány ügyvezető igazgatója, a VOSZ újonnan alakult Női Vállalkozói Szekciójának elnöke.

(Váczi Rozi korábban részt vett az Üzletem.hu 12 kérdés – 12 válasz sorozatában. A sorozat 305. interjúját IDE KATTINTVA olvashatja el.)

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS