Inspiráló vállalkozónőket díjazott a SEED Alapítvány és a PWA

2022. 12. 17., 10:17

Idén is meghirdette a SEED Alapítvány és a PWA a Van egy jó történeted? című pályázatot.

A sikertörténetek és a példaképek visznek előre. Inspirációt jelentenek mind a magánéletben, mind a vállalkozás fejlődésében. A SEED Alapítvány és a PWA – Sikeres Női Vezető Egyesülete idén is kiírta a Van egy jó történeted? című pályázatát, amelynek átadó ceremóniája a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége támogatásával valósulhatott meg.

A pályázatra számos inspiráló vállalkozónő jelentkezett.

Az idei díjazottak:

Váczi Rozália – Legsikeresebb női vezető,

Nők a neten (Dr. Illés Dóra, Utasi Melinda, Nagy Ágnes) – Legsikeresebb női vállalkozás,

Pataki-Szomolányi Tímea – Leginspirálóbb női sikertörténet,

Szász Enikő – Különdíj.

A díjakat december 13-án nyújtotta át a VOSZ részéről Gláser Tamás, a PWA részéről Katona Melinda, valamint Lakatosné Lukács Zsuzsanna, a SEED Alapítvány ügyvezető igazgatója, a VOSZ újonnan alakult Női Vállalkozói Szekciójának elnöke.

(Váczi Rozi korábban részt vett az Üzletem.hu 12 kérdés – 12 válasz sorozatában. A sorozat 305. interjúját IDE KATTINTVA olvashatja el.)

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 23., 15:23
Nagy Ferenc Gábor, az NFG Badboys Kft. tulajdonosa reméli, hogy a VOSZ-on belül is sok céghez eljuthatnak, egyre többen ismerik majd meg programjukat és filozófiájukat. A VOSZ Sportvállalkozási Szekciójának új tagjával eddigi eredményeiről és terveiről is beszélgettünk.
2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.
2023. 04. 18., 19:10
epizód: 2023 / 5   |   hossz: 19:07
Kőkút községben egy EU-s projekt mintegy 60, szegregált településrészre szorult lakó életét változtatta meg. Alulképzett szülők nehéz körülmények közé született gyermekinek sorsát helyezték új alapokra egy építőipari cég és az önkormányzat összefogásával, hiszen egyszerre változtak meg a lakhatás és a továbbtanulás lehetőségei. Hogyan valósította meg a nehézségek ellenére is sikeresen zárult projektet a kivitelező vállalkozás, amely nem is keresett a programon, és milyen szociális hatást vár az egésztől az önkormányzat? Horváth Lászlót, a kivitelező Melio-Start Kft. ügyvezetőjét, a baranyai VOSZ elnökét, illetve Dr. Barka Tamás kőkúti jegyzőt kérdeztük.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS