Áprilisban rajtol a RajtUp – Lépj az „Elérem a céljaimat” mezőre! program

2024. 03. 20., 21:40

Már vállalkozói célterületenként és vállalkozói életfázishoz igazodó csomagokban is elérhető a SEED Alapítvány megújult „RajtUp – Lépj az Elérem a céljaimat mezőre” üzlettámogatási programja, amelynek kiemelt támogatója a VOSZ.

Miről szól a RajtUp program?

Napjainkban a vállalkozások világa folyamatos változásban van, és a siker elérése érdekében elengedhetetlen a folyamatos fejlődés és tanulás. Ezért hozták létre a SEED Alapítvány újabb vállalkozásfejlesztési programját, amely inspirációt és gyakorlati tudást nyújt minden olyan vállalkozásnak, amely szeretné növelni hatékonyságát, növekedését és fenntarthatóságát.

A program modulokra épül, hogy minden vállalkozó megtalálja a számára legmegfelelőbb fejlesztési utat.

A programsorozat kiemelt támogatója a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége. Az új és meglévő VOSZ-tagok számára akár 50 százalékkal alacsonyabb részvételi díj mellett van lehetőség bekapcsolódni a programba.

Jelentkezési határidő: 2024. április 3., kivéve, ha az egyedi fejlesztési napokra jelentkezik, akkor a fejlesztést megelőző 2. nap.

Mikor?

• 2024. április 8. – 2024. június 10. között

• Naponta 3x1,5 órás blokk

Hol? Hogyan?

Hibrid megvalósítás személyes jelenléttel és online fejlesztő napok váltakozásával.

• A SEED Alapítvány képzési helyszínén: 1025 Budapest, Szépvölgyi út 98.

• Zoom felületen

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 24., 11:10
Az Európai Parlament 2024. április 24-én elfogadta a platformalapú munkavégzés munkakörülményeinek javításáról szóló irányelvét. A legfontosabb tudnivalókat dr. Szemán Péter, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners munkajogi csoportjának vezetője foglalta össze.
2024-05-24 14:30:47
13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS