Fórum a kisvállalatok finanszírozási lehetőségeiről

2023. 12. 12., 21:10

A VOSZ Női Vállalkozói Szekció és a SEED Alapítvány következő rendezvényének témája a kisvállalatok finanszírozási lehetősége lesz.

Főbb kérdések:

- A kkv szektor aktuális finanszírozási forrásai,

- Van-e, kell-e külön a női vállalkozások számára finanszírozási termékeket biztosítani?

- Fontos-e, és ha igen, akkor mennyi időt töltsön egy vállalkozás pénzügyi lehetőségeinek felmérésével?

- A pénzügyi tervezés jelentősége,

- Likviditás kezelése,

- Felkészülés a jövőre – tartalékképzés jelentősége.

Beszélgetőpartnerek:

Hargitainé Tolnai Andrea – igazgató, Primom Vállalkozásélénkítő Alapítvány

Tóthné Gecsey Zsuzsa – Széchenyi Kártya ügyintéző, Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Marczali Erika – fiókvezető, MBH Bank

A beszélgetés moderátora: Tóth Andrea, tulajdonos, ügyvezető – Atindrea-X Kft.

Időpont: 2023. december 14.  18:00 – 19:30

A fórumon VOSZ tagságtól függetlenül bárki részt vehet, a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött: https://seed.hu/online-vallalkozoi-forum-jelentkezes-20231214/

Személyes részvétel esetén a helyszín:

Primom Vállalkozásélénkítő Alapítvány – 4400 Nyíregyháza, Luther u. 16.

Online részvétel esetén: a ZOOM linket az esemény napján küldjük a regisztráció során megadott e-mail címre.

Jelentkezési határidő: 2023. december 14. 12:00

További részletek itt: https://seed.hu/szolgaltatasok/online-vallalkozoi-forum/

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 16., 14:10
Az Európai Unió Bírósága által 2024. május 16-án meghozott döntés (C-746/22) szerint ellentétes az Unió jogával az a magyar szabály, amely nem engedi meg a külföldi adózóknak az áfa-visszatérítési eljárásokban, hogy irataikat akár a másodfokú (fellebbezési) eljárásban is beadhassák.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Van egy apró kis bolt a Liliom utcában, ahol a gasztronómia szerelmesei garantáltan elérzékenyülnek. Fekete Antonio szakácskönyvboltja majd’ kétszáz kiadó legjobbját kínálja azoknak, akik nem elégszenek meg a középszerrel.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS