Hitelből üzleti előny – Folytatódik a SEED Alapítvány programsorozata

Hitelből üzleti előny – Folytatódik a SEED Alapítvány programsorozata
2023. 01. 31., 18:14

Folytatódik a SEED Alapítvány „Lépj szintet a vállalkozásoddal!” tudásmegosztó, workshop és egyéni tanácsadás lehetőségét is magában foglaló programsorozata.

Az idei év első Online Tudásmegosztó eseményére 2023. február 15-én szerdán, 10-13 óra között kerül sor.

Az aktuális téma: Hitelből üzleti előny.

Az ingyenes eseményen minden résztvevő első kézből informálódhat, kérdéseket tehet fel és értékes képzéseket is nyerhet!

Biztosítom a helyem!

Milyen hatással volt az elmúlt évek üzleti környezetének változása a finanszírozási források piacára, és milyen tényezők befolyásolják a jövő pénzügyi termékeinek feltételrendszerét?

Hogyan lehet stabilizálni és megerősíteni egy vállalkozás helyzetét a finanszírozási termékek segítségével?

Miként lehet kiaknázni a hitelek nyújtotta növekedési és fejlődési lehetőségeket az üzleti innovációkban?

A vállalkozások forrásszerzése különösen fontos tényező a jelenlegi gazdasági környezetben. A megfelelően kiválasztott finanszírozási forrás képes biztonságosabbá és kiszámíthatóbbá tenni a működést, valamint megerősíteni a piaci pozíciókat, ugyanakkor a rosszul megválasztott konstrukció romba is döntheti a növekedési terveket.

A tudásmegosztó eseményen a meghívott szakértők legfontosabb mondanivalói ezen témák köré épülnek. Célunk, az is, hogy lehetőséget biztosítsunk a felmerülő kérdések megválaszolására és a részletek mélyebb átbeszélésére, melyre a kerekasztal beszélgetést követő workshopok adnak teret.

A kerekasztal beszélgetést követően a résztvevők a témához kapcsolódó kiscsoportos workshopokon vehetnek részt.

Választható workshop témák

A programon való részvétel GINOP és VEKOP támogatási programok átfordulási feltételeibe beszámítható, pontokban érvényesíthető.

Minden érdeklődőt várnak az online eseményre és a választható workshopra! A program minden érdeklődő számára ingyenes és nyitott ezért a meghívó megosztható és terjeszthető!

SEED Alapítvány

További információt kérhet: mentorprogram@seed.hu

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 20., 16:40
Nem jellemezte magas cégfluktuáció a faipari szektort 2022-ben, alapvetően stagnált az itt működő cégek száma. Az egyéni vállalkozók köre tavaly közel 100 fővel tovább csökkent. A jövő rövidtávon várhatóan nem hoz jelentős kiugrást, 2023-ban csökkenő cégszámmal érdemes számolni – írja elemzésében az Opten.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-22 09:09:00
Minden eddiginél pontosabb műtéti eljárásokra adhat lehetőséget az először anyagvizsgálatra használt technológia, amit tovább gondolva alkalmassá tettek rá, hogy valós idejű képeket készítsen az emberi test belsejéről. Ez szó szerint létfontosságú, például rákos szövetek eltávolításánál.
2023-03-21 19:13:00
Ha Önnek van a feltételeknek megfelelő, eladó kutyája és részt kíván venni a NAV április hónapban tervezett kutyavásárán, akkor 2023. április 12-ig küldjön előzetes ajánlatot!

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS