A vezető mint a növekedés korlátja

2022. 12. 07., 17:19

Rendhagyó, esettanulmányokra épülő beszélgetésre invitálnak a SEED Alapítvány szervezésében.december 14-én.

Az eseményén téma lesz a különböző vállalkozói életszakaszokban és a vállalkozói csoportokban (női, fiatal, generációváltó) fellelhető speciális akadályok.

A vezetői készségek nem befolyásolják a sikereket ... vagy mégis?

A vállalkozást a vezetők viszik előre ... de hogyan?

A sikereket a vezetői képességek határozzák meg ... de miért?

A vezetők nem csak saját sorsukért felelnek, a kollégáik, partnereik számára is ők biztosítják a jövőt. A stratégiaalkotás mellett viszont a mindennapi teendőkben is helyt kell állniuk. Vajon milyen készségeken múlik a vállalkozásuk sikeressége és hogyan használhatók a vezetői képességek a kudarcok elkerüléséhez?

Részletes Program 

Helyszín: Online közvetítés

Személyes részvétel – Budapest— Hotel Hélia

Időpont: 2022. 12. 14., szerda

9:45-12:00 -Online közvetítés

9:45-13:00 – Személyes részvétel

Regisztráció 

Több mint egy online esemény!

Minden vendég, aki az eseményre REGISZTRÁL, lehetőséget nyer, hogy a SEED Alapítvány Lépj szintet programja keretében díjmentesen vegyen részt vállalkozásfejlesztési workshopjaink egyikén, valamint egyéni tanácsadásokon is!

A programon való részvétel GINOP és VEKOP támogatási programok átfordulási feltételeibe beszámítható, pontokban érvényesíthető.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a SEED Alapítvány!

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS