A vezető mint a növekedés korlátja

2022. 12. 07., 17:19

Rendhagyó, esettanulmányokra épülő beszélgetésre invitálnak a SEED Alapítvány szervezésében.december 14-én.

Az eseményén téma lesz a különböző vállalkozói életszakaszokban és a vállalkozói csoportokban (női, fiatal, generációváltó) fellelhető speciális akadályok.

A vezetői készségek nem befolyásolják a sikereket ... vagy mégis?

A vállalkozást a vezetők viszik előre ... de hogyan?

A sikereket a vezetői képességek határozzák meg ... de miért?

A vezetők nem csak saját sorsukért felelnek, a kollégáik, partnereik számára is ők biztosítják a jövőt. A stratégiaalkotás mellett viszont a mindennapi teendőkben is helyt kell állniuk. Vajon milyen készségeken múlik a vállalkozásuk sikeressége és hogyan használhatók a vezetői képességek a kudarcok elkerüléséhez?

Részletes Program 

Helyszín: Online közvetítés

Személyes részvétel – Budapest— Hotel Hélia

Időpont: 2022. 12. 14., szerda

9:45-12:00 -Online közvetítés

9:45-13:00 – Személyes részvétel

Regisztráció 

Több mint egy online esemény!

Minden vendég, aki az eseményre REGISZTRÁL, lehetőséget nyer, hogy a SEED Alapítvány Lépj szintet programja keretében díjmentesen vegyen részt vállalkozásfejlesztési workshopjaink egyikén, valamint egyéni tanácsadásokon is!

A programon való részvétel GINOP és VEKOP támogatási programok átfordulási feltételeibe beszámítható, pontokban érvényesíthető.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a SEED Alapítvány!

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.
2023-06-01 19:41:00
Megalakult a GINOP Plusz Monitoring Bizottság, ami a soron következő fontos lépés a 2021–2027 közötti uniós költségvetési időszak gazdaságfejlesztési operatív programjának végrehajtásában – tájékoztatott a Gazdaságfejlesztési Minisztérium.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS