A vezető mint a növekedés korlátja

2022. 12. 07., 17:19

Rendhagyó, esettanulmányokra épülő beszélgetésre invitálnak a SEED Alapítvány szervezésében.december 14-én.

Az eseményén téma lesz a különböző vállalkozói életszakaszokban és a vállalkozói csoportokban (női, fiatal, generációváltó) fellelhető speciális akadályok.

A vezetői készségek nem befolyásolják a sikereket ... vagy mégis?

A vállalkozást a vezetők viszik előre ... de hogyan?

A sikereket a vezetői képességek határozzák meg ... de miért?

A vezetők nem csak saját sorsukért felelnek, a kollégáik, partnereik számára is ők biztosítják a jövőt. A stratégiaalkotás mellett viszont a mindennapi teendőkben is helyt kell állniuk. Vajon milyen készségeken múlik a vállalkozásuk sikeressége és hogyan használhatók a vezetői képességek a kudarcok elkerüléséhez?

Részletes Program 

Helyszín: Online közvetítés

Személyes részvétel – Budapest— Hotel Hélia

Időpont: 2022. 12. 14., szerda

9:45-12:00 -Online közvetítés

9:45-13:00 – Személyes részvétel

Regisztráció 

Több mint egy online esemény!

Minden vendég, aki az eseményre REGISZTRÁL, lehetőséget nyer, hogy a SEED Alapítvány Lépj szintet programja keretében díjmentesen vegyen részt vállalkozásfejlesztési workshopjaink egyikén, valamint egyéni tanácsadásokon is!

A programon való részvétel GINOP és VEKOP támogatási programok átfordulási feltételeibe beszámítható, pontokban érvényesíthető.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a SEED Alapítvány!

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 12., 17:10
Európai Vállalkozásfejlesztési Díjjal (European Enterprise Promotion Awards) ismerték el a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) vállalkozástámogató alkalmazását. A VOSZPortnak digitális átállás kategóriában ítélték oda a díjat.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A szeptemberben induló qvik elektronikus fizetési alternatíva szolgáltatási díjtól és tranzakciós illetéktől mentesen, egyfajta átutalási formaként nyújthat kedvezőbb feltételeket a vevőknek, míg a boltok, webáruházak is jobban járnak vele – állítja ebben az epizódban Luspay Miklós. A Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi infrastruktúrák és pénzforgalom igazgatóságának vezetője egyértelművé tette: az új rendszernek fontos célja a banki verseny élénkítése, amit kiválóan szolgálhat a bankkártyától független, számlák közötti, azonnali, biztonságos és olcsó fizetési megoldást kínáló qvik infrastruktúra. Hogyan teheti ez könnyebbé mindenki életét?
2024. 07. 03., 08:25
epizód: 2024 / 13   |   hossz: 20:51
Az OFA Nonprofit Kft. „Az év felelős foglalkoztatója” pályázat keretében évről évre összegyűjti és díjazza azokat a hazai munkáltatókat, akik kiemelkedő tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén. A cég közzé is teszi azokat a jó gyakorlatokat, amelyek hozzájárulnak a terület fejlődéséhez. A díjakat, amelyekre 2024-ben július 19-ig lehet pályázni, öt kategóriában osztják ki: kisvállalkozások, középvállalkozások, nagyvállalatok I-II., illetve egyéb gazdálkodó szervezetek. Kiosztanak különdíjakat is, amelyek különösen érdekesek, hiszen gyakran olyan innovatív ötleteket takarnak, amelyeket nem feltétlenül a pénz motivált – mondta el Endrész Alexandra programvezető.
2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS