RajtUp – Üzlettámogatási és fejlődési program

RajtUp – Üzlettámogatási és fejlődési program
2023. 11. 15., 20:10

2023. november 24-én indul a SEED Alapítvány „RajtUp – Lépj az Elérem a céljaimat mezőre” néven újabb üzlettámogatási programja.

Felvetődött már Benned hasonló gondolat, mint

• Annyi jó ötletem van, végre kidolgozhatnám, csiszolhatnám, hogy pénzt is keressek vele
• Jól jönne most egy jó ötlet, üzleti iránymutatás az üzlet felpörgetéséhez
• Túl nagy a káosz és a kockázat, mihez nyúljak a stabilitás érdekében?
• Mindenki az üzleti kapcsolatok fontosságáról beszél... de nem akarom, hogy kihasználjanak!

Akár beindítani szeretnéd vállalkozásod, akár felpörgetnéd az üzleti tevékenységed, a SEED Alapítvány RajtUp – Üzlettámogatási és fejlesztési program Neked szól!

RÉSZLETEKET SZERETNÉK TUDNI!

Mi, a SEED Alapítványnál tudjuk, a vállalkozásod stabilizálása és az üzleti sikereid növelése a TE döntéseiden múlik. MAGAD vagy céged legfőbb ERŐFORRÁSA, amit a RajtUp Program kapcsán szakértői és részvételi díj támogatás útján mutatunk meg számodra.

Hol? Hogyan?

Hibrid megvalósítás személyes jelenléttel és online fejlesztő napok váltakozásával.

• A SEED Alapítvány képzési helyszínén: 1025 Budapest, Szépvölgyi út 98.
• Zoom felületen

Mikor?

• 2023. november 24-től 12 fejlesztő napon át
• Naponta 3x1,5 órás blokk

JELENTKEZEM

Érvelhetnénk, győzködhetnénk .... de tapasztald meg magad a program hatékonyságát és értékét. Várunk, ha

• „Parking lot” ötleted felturbóznád
• Termék-, szolgáltatás-, folyamat- és piacfejlesztési céljaid szeretnéd termővé tenni
• Indítanád, újraterveznéd az üzleti működésed

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 12. 05., 10:10
Nálunk nem csupán a szavak szintjén érvényes az, hogy egy hajóban evezünk, hanem tényleg közösen, csapatként jutunk át egyik partról a másikra – mondta az Üzletemnek Csuhay Attila, az ingatlanprojektek menedzselésével foglalkozó GPM Kft. ügyvezető igazgatója.
2023-12-08 10:10:00
A hazai kkv-szektor a 2020-ban kezdődő válságot követően 2022-ben is küzdött külső finanszírozási forrásokért. Gazdaságserkentés céljával a Magyar Állam támogatott finanszírozási formákkal bővítette a hazai idegen források kínálatát, míg egyes piaci szereplők kreatív, a hazai gyakorlatban szokatlan tőkeemelési stratégiákkal álltak elő. Az utóbbiak közül mutat be néhányat az RSM Hungary.
2023-12-07 16:10:00
Az uniós tagállamok állandó képviselői megállapodtak egy olyan új jogszabályra vonatkozó tanácsi megbízásról, amely uniós szinten megkönnyíti az egészségügyi adatok cseréjét és az azokhoz való hozzáférést.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS