RajtUp – Üzlettámogatási és fejlődési program

RajtUp – Üzlettámogatási és fejlődési program
2023. 11. 15., 20:10

2023. november 24-én indul a SEED Alapítvány „RajtUp – Lépj az Elérem a céljaimat mezőre” néven újabb üzlettámogatási programja.

Felvetődött már Benned hasonló gondolat, mint

• Annyi jó ötletem van, végre kidolgozhatnám, csiszolhatnám, hogy pénzt is keressek vele
• Jól jönne most egy jó ötlet, üzleti iránymutatás az üzlet felpörgetéséhez
• Túl nagy a káosz és a kockázat, mihez nyúljak a stabilitás érdekében?
• Mindenki az üzleti kapcsolatok fontosságáról beszél... de nem akarom, hogy kihasználjanak!

Akár beindítani szeretnéd vállalkozásod, akár felpörgetnéd az üzleti tevékenységed, a SEED Alapítvány RajtUp – Üzlettámogatási és fejlesztési program Neked szól!

RÉSZLETEKET SZERETNÉK TUDNI!

Mi, a SEED Alapítványnál tudjuk, a vállalkozásod stabilizálása és az üzleti sikereid növelése a TE döntéseiden múlik. MAGAD vagy céged legfőbb ERŐFORRÁSA, amit a RajtUp Program kapcsán szakértői és részvételi díj támogatás útján mutatunk meg számodra.

Hol? Hogyan?

Hibrid megvalósítás személyes jelenléttel és online fejlesztő napok váltakozásával.

• A SEED Alapítvány képzési helyszínén: 1025 Budapest, Szépvölgyi út 98.
• Zoom felületen

Mikor?

• 2023. november 24-től 12 fejlesztő napon át
• Naponta 3x1,5 órás blokk

JELENTKEZEM

Érvelhetnénk, győzködhetnénk .... de tapasztald meg magad a program hatékonyságát és értékét. Várunk, ha

• „Parking lot” ötleted felturbóznád
• Termék-, szolgáltatás-, folyamat- és piacfejlesztési céljaid szeretnéd termővé tenni
• Indítanád, újraterveznéd az üzleti működésed

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 16., 14:10
Az Európai Unió Bírósága által 2024. május 16-án meghozott döntés (C-746/22) szerint ellentétes az Unió jogával az a magyar szabály, amely nem engedi meg a külföldi adózóknak az áfa-visszatérítési eljárásokban, hogy irataikat akár a másodfokú (fellebbezési) eljárásban is beadhassák.
2024-05-17 13:10:00
„A Kúria talán legfontosabb lépése annak rögzítése volt, hogy a bíróságnak nem elég konkrétumok nélkül, általánosságban megfogalmazott okokból mérsékelni a perköltséget, mert ez sérti a felek tisztességes eljáráshoz fűződő jogát.”

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS