Itt találod az összes cikket a „Oszlánczi Réka” témában!
A zöld megoldások terén élenjáró Creppy – megelőzve a rendeletet – egy évvel ezelőtt bevezette a 100 százalékban lebomló csomagolóanyagok használatát.
A koronavírus miatt a vendéglátás vált az egyik legveszélyeztetettebb területté gazdasági és munkaügyi szempontból is, hiszen csak a hiteles és valódi különlegességeket kínáló éttermek tudtak talpon maradni.
Gyulán megnyílt a város első franchise étterme, a Creppy PalacsintaBistro Gyula. A hazai és a határon túli turisták által előszeretettel látogatott város mostantól a palacsintaimádók úti célja is lehet.
Az Avasi turizmust is fellendítő Creppy brand megálmodója, Oszlánczi Réka újabb merész álmát valósította meg. A jól ismert és rendkívül népszerű Creppy PalacsintaHáz mellett létrehozta a Creppy Centert.
A Pancake Day, azaz a Palacsinta Nap igazi vízválasztó ünnep, amely lezárja a farsangi időszakot és előkészíti a húsvétig tartó böjtöt. Idén a nap február 25-re esik.
A Creppy PalacsintaHáz elkötelezett híve környezetünk megóvásának, rendkívül fontosnak tartja, hogy életterünk, a minket körülölelő világ egészségesebb legyen.
A nemzetközi szinten is egyedülállónak számító gasztronómiai különlegességet nyújtó Creppy, egy családi vállalkozásból indult 13 évvel ezelőtt Miskolcról. Az elmúlt évek sikereinek köszönhetően a Creppy mára sikeres franchise márkává nőtte ki magát.
Az Avasi turizmust fellendítő, Amerikát is meghódító palacsintás streetfood és gasztroforradalom zászlóshajójaként a Creppy újabb álmait valósítja meg.
A biztos megrendelői oldalt cseréltem a saját határaimat feszegető szolgáltatói létre – mondja az Üzletemnek Terdik Adrienne, a PResston PR ügyvezető igazgatója.
Innovatívabb IT rendszerrel, prémium minőségű ételekkel és látványsütéssel nyitotta meg kapuit a Creppy Streetfood Truck.
A miskolci Creppy PalacsintaHáz Las Vegasban folytatta sikersorozatát.
Három év alatt megduplázta árbevételét a miskolci családi vállalkozás. A Creppy PalacsintaHáz a közeljövőben a legmodernebb eszközökkel felszerelt oktató- és rendezvényközpont kialakítását tervezi, amelynek köszönhetően folyamatos létszámbővítés is várható.
Szívügyem a fiatal, agilis vállalkozók támogatása. Főként a hátrányos helyzetből indulóké – mondja az Üzletemnek adott interjúban Oszlánczi Réka, a Creppy PalacsintaHáz tulajdonosa.
Jól prosperáló családi vállalkozásoknál is gondot jelenthet a generációváltás, ezért a problémamegoldással időben kell foglalkozni – hangzott el a Fiatal Vállalkozók Hete miskolci rendezvényén.
Több száz jelentkező közül a miskolci Creppy franchise koncepciója is helyet kapott a világ legjobb 20 feltörekvő, innovatív franchise vállalkozása között.
Ruprecht Lászlóval, a Stílusos Vidéki Éttermiség elnökével beszélgettünk egyebek között arról, miért érdemes ellátogatni szeptember 14-15-én Tatára, a SVÉT legnagyobb rendezvényére.
2024. szeptember 16. és 20. között tartják Bécsben a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség közgyűlésének 68., éves rendes ülését, amelyet követően 17–18-án tudományos fórumot is tartanak az élelmezésbiztonságról.