Gyulán megnyílt a város első franchise étterme, a Creppy PalacsintaBistro Gyula. A hazai és a határon túli turisták által előszeretettel látogatott város mostantól a palacsintaimádók úti célja is lehet.
A Creppynél nyáron sincs leállás. Ezt bizonyítja, hogy a pár hete átadott miskolci Creppy Center után most a kolbász és pálinka hazájában, Gyulán nyitotta meg második franchise éttermét a népszerű palacsintás brand.
„Mindig öröm számunkra, ha egy vállalkozás városunkat választva képzeli el gyarapodását, előre jutását, és új munkahelyeket teremtve erősíti Gyula város gazdaságát. A folyamatosan erősödő és bővülő gyulai vendéglátást mindenképpen színesíti fogja a Creppy PalacsintaBisztro Gyula, hiszen egyedi gasztroinnovációval párosuló ételkülönlegességek közül választhatnak a vendégek” – mondta a megnyitón Kónya István, Gyula alpolgármestere.
A Creppy-élmény sokszínűségébe beletartozik többek között az egyedi palacsintás ételkülönlegesség óriási választéka, az étterem utánozhatatlan atmoszférája és a kiszolgálás magas színvonala.
A Creppy nem csak hazánkat hódította meg, de már Amerikában is felfigyeltek a palacsinta íz-élményt egy teljesen új perspektívába helyező vállalatra. 2018-ban Las Vegasban a franchise legnagyobb nevei a Creppy Franchise koncepcióját beválasztották a világ 12 legjobbja közé.
Gyula, ahol az álom beteljesedik
„Kisgyermek koromban áhítattal figyeltem, ahogy nagymamámnak örömet szereznek az elégedett arcok a szépen terített asztalnál, a finom ételek elfogyasztása után! Úgy érzem, nincs is ennél nemesebb feladat, mosolyt csalni az emberek arcára. A CREPPY-ÉLMÉNY számunkra pontosan ezt jelenti: minőségi vendéglátás, amiben a szívünk-lelkünk benne van! Egy nagy csapat tökéletesen összehangolt munkája a végeredmény. Hálás vagyok, hiszen olyan munkatársakat találtam, akikkel közösen megvalósíthatjuk az álmomat” – mondta Karizs Márta, a gyulai Creppy PalacsintaBistro üzletvezetője.
A második franchise egység Gyula legfrekventáltabb helyén, a Városház utcában nyitott meg kapuit. A hangulatos étteremben visszaköszön az egyedi Creppy dizájn, mind színeiben, mind a formatervezésben és a belsőépítészeti megoldásokban. A hely sajátossága a Körös mentén elhelyezkedő hátsó terasz.
Az étterem kialakításakor figyelembe vették a gyerekek igényeit is, ugyanis a legkisebb palacsintarajongókat hatalmas játszófal várja.
Újabb siker a Creppy band életében
A Creppy PalacsintaBistro Gyula ünnepélyes átadójával nemcsak Karizs Márta dédelgetett vágya teljesült, hanem Oszlánczi Réka, a márka alapítója és tulajdonosa is újabb sikeres mérföldkőhöz érkezett, ugyanis a tavaly novemberben Debrecenben megnyíló első franchise étterem után, a gyulai egység megnyitásával már két franchise étterem tartozik a márkához.
„A Creppy család legújabb tagjának létrehozásával ismét hatalmas mérföldkövet ért el a különleges palacsintás vendéglátásra specializálódott franchise vállalkozás. Minden erőnkkel azon leszünk kiváló helyi partnereinkkel, hogy rövid idő alatt óriási gasztronómiai vonzerővé váljon a Creppy Gyulán is, ahogy Miskolcon és Debrecenben is kivételes népszerűségnek örvend” – mondta Oszlánczi Réka a Creppy megálmodója és tulajdonosa.
A brand jövőbeli célja továbbra is a Creppy franchise országos bővülése, hogy minél több várost Creppy élményben részesítsen.
(Fotók: Creppy PalacsintaBistro Gyula Facebook oldala)
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
Az előadások több mint negyede a Paks II. atomerőmű-projekttel foglalkozott a Budapesten megrendezett Nukleáris Technikai Szimpóziumon.