A Creppy legdrágább beruházása a Creppy Center volt

A Creppy legdrágább beruházása a Creppy Center volt
Szerdahelyi Csaba  |  2021. 11. 03., 17:15

A franchise terjeszkedés reaktiválását és az alapanyag üzletág elindítását tartják a jövő év legfontosabb feladatainak a Creppy Centernél.

CÉGES/VÁLLALKOZÓI LEGEK sorozatunk 4. cikkében Oszlánczi Réka, a Creppy Center alapító-tulajdonosa válaszolt az Üzletem kérdéseire.

Az előző év LEGNAGYOBB tanulsága: Bármilyen kihívás legyőzhető a megfelelő időzítéssel és a prioritások újragondolásával, valamint természetesen megfelelő csapatmunkával és stratégiával.

Az idei év LEGNEHEZEBB feladata: A megfelelő csapat megtartása, erősebbé tétele és annak fejlesztése.

A jövő év LEGFONTOSABB célkitűzése: Stabilizálni meglévő értékeinket és célkitűzéseink felé haladni. A franchise terjeszkedés reaktiválása és az alapanyag üzletág elindítása.

A vállalkozás eddigi LEGNAGYOBB dobása: A Nemzetközi Franchise Szövetség által a legígéretesebb üzleti koncepciók közé történő besorolás, valamint országos és nemzetközi elismertsége tematikus, palacsintára épülő prémium vendéglátásunknak.

A vállalkozás életében a LEGDRASZTIKUSABB váltás/változtatás: Amikor a családi étteremből egy precíziós üzemeltetési rendszer alapján, védett márkanév alatt működő vendéglátóipari vállalattá váltunk.

A LEGHATÉKONYABB működéshez szükséges új feladatok: Az automatizálás és robotika bevezetése az éttermi vendéglátásba.

Az eddigi LEGDRÁGÁBB beruházásuk: A Creppy Center, az egyedülálló palacsintás rendezvény központ és oktató bázis kialakítása Miskolcon.

Erre kellene a jövőben a LEGTÖBB pénzt fordítani: A leghatékonyabb működéshez szükséges új megoldásokra.

A LEGBOSSZANTÓBB pillanat a vállalkozás történetében: A legbosszantóbb az lett volna, ha feladjuk a kezdeti időszakban, melynek szele meg is csapott bennünket anno. Hála Istennek, bízva megérzéseinkben, a szívünkre hallgattunk.

A LEGERŐSEBB konkurenst ezzel lehet legyőzni: Ha minden területen, folyamatosan egy lépéssel előtte haladunk.

Ezzel a LEGBONYOLULTABB ma megbirkózni az üzleti életben: A versenyképes csapat, beosztotti állomány kialakítása és megtartása.

(Fotók: Creppy Center)

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS