A Creppy legdrágább beruházása a Creppy Center volt

A Creppy legdrágább beruházása a Creppy Center volt
Szerdahelyi Csaba  |  2021. 11. 03., 17:15

A franchise terjeszkedés reaktiválását és az alapanyag üzletág elindítását tartják a jövő év legfontosabb feladatainak a Creppy Centernél.

CÉGES/VÁLLALKOZÓI LEGEK sorozatunk 4. cikkében Oszlánczi Réka, a Creppy Center alapító-tulajdonosa válaszolt az Üzletem kérdéseire.

Az előző év LEGNAGYOBB tanulsága: Bármilyen kihívás legyőzhető a megfelelő időzítéssel és a prioritások újragondolásával, valamint természetesen megfelelő csapatmunkával és stratégiával.

Az idei év LEGNEHEZEBB feladata: A megfelelő csapat megtartása, erősebbé tétele és annak fejlesztése.

A jövő év LEGFONTOSABB célkitűzése: Stabilizálni meglévő értékeinket és célkitűzéseink felé haladni. A franchise terjeszkedés reaktiválása és az alapanyag üzletág elindítása.

A vállalkozás eddigi LEGNAGYOBB dobása: A Nemzetközi Franchise Szövetség által a legígéretesebb üzleti koncepciók közé történő besorolás, valamint országos és nemzetközi elismertsége tematikus, palacsintára épülő prémium vendéglátásunknak.

A vállalkozás életében a LEGDRASZTIKUSABB váltás/változtatás: Amikor a családi étteremből egy precíziós üzemeltetési rendszer alapján, védett márkanév alatt működő vendéglátóipari vállalattá váltunk.

A LEGHATÉKONYABB működéshez szükséges új feladatok: Az automatizálás és robotika bevezetése az éttermi vendéglátásba.

Az eddigi LEGDRÁGÁBB beruházásuk: A Creppy Center, az egyedülálló palacsintás rendezvény központ és oktató bázis kialakítása Miskolcon.

Erre kellene a jövőben a LEGTÖBB pénzt fordítani: A leghatékonyabb működéshez szükséges új megoldásokra.

A LEGBOSSZANTÓBB pillanat a vállalkozás történetében: A legbosszantóbb az lett volna, ha feladjuk a kezdeti időszakban, melynek szele meg is csapott bennünket anno. Hála Istennek, bízva megérzéseinkben, a szívünkre hallgattunk.

A LEGERŐSEBB konkurenst ezzel lehet legyőzni: Ha minden területen, folyamatosan egy lépéssel előtte haladunk.

Ezzel a LEGBONYOLULTABB ma megbirkózni az üzleti életben: A versenyképes csapat, beosztotti állomány kialakítása és megtartása.

(Fotók: Creppy Center)

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 16., 15:40
Az inflációérzékelés továbbra is jelen van hazai vállalkozásoknál, miközben a munkaerőpiaci hangulat tartósnak látszik. Talán a beruházások volumene is visszaáll az egy évvel ezelőtti szintre – hangzott el a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) üzleti hangulat-indexének második negyedéves felmérésének eredményeit bemutató beszélgetésen.
2024-07-17 12:46:54
Élelmiszerbiztonsági szempontból a nyár mindig kritikus időszak, főleg, ha olyan extrém hőhullám köszönt ránk, mint most.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A szeptemberben induló qvik elektronikus fizetési alternatíva szolgáltatási díjtól és tranzakciós illetéktől mentesen, egyfajta átutalási formaként nyújthat kedvezőbb feltételeket a vevőknek, míg a boltok, webáruházak is jobban járnak vele – állítja ebben az epizódban Luspay Miklós. A Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi infrastruktúrák és pénzforgalom igazgatóságának vezetője egyértelművé tette: az új rendszernek fontos célja a banki verseny élénkítése, amit kiválóan szolgálhat a bankkártyától független, számlák közötti, azonnali, biztonságos és olcsó fizetési megoldást kínáló qvik infrastruktúra. Hogyan teheti ez könnyebbé mindenki életét?
2024. 07. 03., 08:25
epizód: 2024 / 13   |   hossz: 20:51
Az OFA Nonprofit Kft. „Az év felelős foglalkoztatója” pályázat keretében évről évre összegyűjti és díjazza azokat a hazai munkáltatókat, akik kiemelkedő tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén. A cég közzé is teszi azokat a jó gyakorlatokat, amelyek hozzájárulnak a terület fejlődéséhez. A díjakat, amelyekre 2024-ben július 19-ig lehet pályázni, öt kategóriában osztják ki: kisvállalkozások, középvállalkozások, nagyvállalatok I-II., illetve egyéb gazdálkodó szervezetek. Kiosztanak különdíjakat is, amelyek különösen érdekesek, hiszen gyakran olyan innovatív ötleteket takarnak, amelyeket nem feltétlenül a pénz motivált – mondta el Endrész Alexandra programvezető.
2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Élelmiszerbiztonsági szempontból a nyár mindig kritikus időszak, főleg, ha olyan extrém hőhullám köszönt ránk, mint most.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS