A Creppy legdrágább beruházása a Creppy Center volt

A Creppy legdrágább beruházása a Creppy Center volt
Szerdahelyi Csaba  |  2021. 11. 03., 17:15

A franchise terjeszkedés reaktiválását és az alapanyag üzletág elindítását tartják a jövő év legfontosabb feladatainak a Creppy Centernél.

CÉGES/VÁLLALKOZÓI LEGEK sorozatunk 4. cikkében Oszlánczi Réka, a Creppy Center alapító-tulajdonosa válaszolt az Üzletem kérdéseire.

Az előző év LEGNAGYOBB tanulsága: Bármilyen kihívás legyőzhető a megfelelő időzítéssel és a prioritások újragondolásával, valamint természetesen megfelelő csapatmunkával és stratégiával.

Az idei év LEGNEHEZEBB feladata: A megfelelő csapat megtartása, erősebbé tétele és annak fejlesztése.

A jövő év LEGFONTOSABB célkitűzése: Stabilizálni meglévő értékeinket és célkitűzéseink felé haladni. A franchise terjeszkedés reaktiválása és az alapanyag üzletág elindítása.

A vállalkozás eddigi LEGNAGYOBB dobása: A Nemzetközi Franchise Szövetség által a legígéretesebb üzleti koncepciók közé történő besorolás, valamint országos és nemzetközi elismertsége tematikus, palacsintára épülő prémium vendéglátásunknak.

A vállalkozás életében a LEGDRASZTIKUSABB váltás/változtatás: Amikor a családi étteremből egy precíziós üzemeltetési rendszer alapján, védett márkanév alatt működő vendéglátóipari vállalattá váltunk.

A LEGHATÉKONYABB működéshez szükséges új feladatok: Az automatizálás és robotika bevezetése az éttermi vendéglátásba.

Az eddigi LEGDRÁGÁBB beruházásuk: A Creppy Center, az egyedülálló palacsintás rendezvény központ és oktató bázis kialakítása Miskolcon.

Erre kellene a jövőben a LEGTÖBB pénzt fordítani: A leghatékonyabb működéshez szükséges új megoldásokra.

A LEGBOSSZANTÓBB pillanat a vállalkozás történetében: A legbosszantóbb az lett volna, ha feladjuk a kezdeti időszakban, melynek szele meg is csapott bennünket anno. Hála Istennek, bízva megérzéseinkben, a szívünkre hallgattunk.

A LEGERŐSEBB konkurenst ezzel lehet legyőzni: Ha minden területen, folyamatosan egy lépéssel előtte haladunk.

Ezzel a LEGBONYOLULTABB ma megbirkózni az üzleti életben: A versenyképes csapat, beosztotti állomány kialakítása és megtartása.

(Fotók: Creppy Center)

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.
2024-02-29 19:10:00
A 2024-es adótörvény módosításai egy egyszeri amnesztiát biztosítanak társaságok számára, lehetővé téve a korábban be nem jelentett részesedések utólagos bejelentését és az ezzel járó társasági adófizetési kötelezettség alóli mentesülést 2024. május 31-ig. A rendelkezés részleteit dr. Szarvák Jenő, a HÍD Consulting adó üzletágának vezetője foglalja össze.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS