A Creppy legdrágább beruházása a Creppy Center volt

A Creppy legdrágább beruházása a Creppy Center volt
Szerdahelyi Csaba  |  2021. 11. 03., 17:15

A franchise terjeszkedés reaktiválását és az alapanyag üzletág elindítását tartják a jövő év legfontosabb feladatainak a Creppy Centernél.

CÉGES/VÁLLALKOZÓI LEGEK sorozatunk 4. cikkében Oszlánczi Réka, a Creppy Center alapító-tulajdonosa válaszolt az Üzletem kérdéseire.

Az előző év LEGNAGYOBB tanulsága: Bármilyen kihívás legyőzhető a megfelelő időzítéssel és a prioritások újragondolásával, valamint természetesen megfelelő csapatmunkával és stratégiával.

Az idei év LEGNEHEZEBB feladata: A megfelelő csapat megtartása, erősebbé tétele és annak fejlesztése.

A jövő év LEGFONTOSABB célkitűzése: Stabilizálni meglévő értékeinket és célkitűzéseink felé haladni. A franchise terjeszkedés reaktiválása és az alapanyag üzletág elindítása.

A vállalkozás eddigi LEGNAGYOBB dobása: A Nemzetközi Franchise Szövetség által a legígéretesebb üzleti koncepciók közé történő besorolás, valamint országos és nemzetközi elismertsége tematikus, palacsintára épülő prémium vendéglátásunknak.

A vállalkozás életében a LEGDRASZTIKUSABB váltás/változtatás: Amikor a családi étteremből egy precíziós üzemeltetési rendszer alapján, védett márkanév alatt működő vendéglátóipari vállalattá váltunk.

A LEGHATÉKONYABB működéshez szükséges új feladatok: Az automatizálás és robotika bevezetése az éttermi vendéglátásba.

Az eddigi LEGDRÁGÁBB beruházásuk: A Creppy Center, az egyedülálló palacsintás rendezvény központ és oktató bázis kialakítása Miskolcon.

Erre kellene a jövőben a LEGTÖBB pénzt fordítani: A leghatékonyabb működéshez szükséges új megoldásokra.

A LEGBOSSZANTÓBB pillanat a vállalkozás történetében: A legbosszantóbb az lett volna, ha feladjuk a kezdeti időszakban, melynek szele meg is csapott bennünket anno. Hála Istennek, bízva megérzéseinkben, a szívünkre hallgattunk.

A LEGERŐSEBB konkurenst ezzel lehet legyőzni: Ha minden területen, folyamatosan egy lépéssel előtte haladunk.

Ezzel a LEGBONYOLULTABB ma megbirkózni az üzleti életben: A versenyképes csapat, beosztotti állomány kialakítása és megtartása.

(Fotók: Creppy Center)

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS