A franchise terjeszkedés reaktiválását és az alapanyag üzletág elindítását tartják a jövő év legfontosabb feladatainak a Creppy Centernél.
CÉGES/VÁLLALKOZÓI LEGEK sorozatunk 4. cikkében Oszlánczi Réka, a Creppy Center alapító-tulajdonosa válaszolt az Üzletem kérdéseire.
Az előző év LEGNAGYOBB tanulsága: Bármilyen kihívás legyőzhető a megfelelő időzítéssel és a prioritások újragondolásával, valamint természetesen megfelelő csapatmunkával és stratégiával.
Az idei év LEGNEHEZEBB feladata: A megfelelő csapat megtartása, erősebbé tétele és annak fejlesztése.
A jövő év LEGFONTOSABB célkitűzése: Stabilizálni meglévő értékeinket és célkitűzéseink felé haladni. A franchise terjeszkedés reaktiválása és az alapanyag üzletág elindítása.
A vállalkozás eddigi LEGNAGYOBB dobása: A Nemzetközi Franchise Szövetség által a legígéretesebb üzleti koncepciók közé történő besorolás, valamint országos és nemzetközi elismertsége tematikus, palacsintára épülő prémium vendéglátásunknak.
A vállalkozás életében a LEGDRASZTIKUSABB váltás/változtatás: Amikor a családi étteremből egy precíziós üzemeltetési rendszer alapján, védett márkanév alatt működő vendéglátóipari vállalattá váltunk.
A LEGHATÉKONYABB működéshez szükséges új feladatok: Az automatizálás és robotika bevezetése az éttermi vendéglátásba.
Az eddigi LEGDRÁGÁBB beruházásuk: A Creppy Center, az egyedülálló palacsintás rendezvény központ és oktató bázis kialakítása Miskolcon.
Erre kellene a jövőben a LEGTÖBB pénzt fordítani: A leghatékonyabb működéshez szükséges új megoldásokra.
A LEGBOSSZANTÓBB pillanat a vállalkozás történetében: A legbosszantóbb az lett volna, ha feladjuk a kezdeti időszakban, melynek szele meg is csapott bennünket anno. Hála Istennek, bízva megérzéseinkben, a szívünkre hallgattunk.
A LEGERŐSEBB konkurenst ezzel lehet legyőzni: Ha minden területen, folyamatosan egy lépéssel előtte haladunk.
Ezzel a LEGBONYOLULTABB ma megbirkózni az üzleti életben: A versenyképes csapat, beosztotti állomány kialakítása és megtartása.
(Fotók: Creppy Center)
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
Az előadások több mint negyede a Paks II. atomerőmű-projekttel foglalkozott a Budapesten megrendezett Nukleáris Technikai Szimpóziumon.