Magyar palacsintás cég a világ legjobb 20 vállalkozása között

2018. 11. 17., 14:30

Több száz jelentkező közül a miskolci Creppy franchise koncepciója is helyet kapott a világ legjobb 20 feltörekvő, innovatív franchise vállalkozása között.

A családi vállalkozás tulajdonosa, Oszlánczi Réka méltán lehet büszke a közvetlen csapatával professzionális szinten kifejlesztett üzemeltetési rendszerre. A Creppy ugyanis jövőre magyar vállalkozásként öregbítheti Magyarország hírnevét az International Franchise Association megmérettetésén Las Vegas-ban.

A Nemzetközi Franchise Szövetség (International Franchise Association) szervezésében kerül megrendezésre a 2019-es fiatal, innovatív franchise cégvezetők és vállalkozók éves kongresszusa.

Ez az eredmény nem csupán a Creppy márka életében lesz mérföldkő, hanem a magyarországi régiónkat is egészen más megvilágításba helyezheti üzleti szempontból.

A siker íze

„A Creppy koncepciója egyedülálló, olyan különlegességet képvisel, amelynek segítségével egészen új megvilágításba kerül a vendéglátás. A Creppy palacsintára épülő, éttermi színvonalon prezentált prémium gasztronómiai élményének nincs konkurenciája. Elmondhatom, hogy olyan partizán, innovációval teli víziók vannak a tarsolyunkban, amelyek folyamatos kiemelésben tartják a Creppy-t a jövőben is” – mondta Oszlánczi Réka.

Las Vegas-ban a világ minden részéről várják a legnagyobb befektetőket: A PalacsintaHáz vezetősége februárban a Nemzetközi Franchise Szövetség éves kongresszusán mutathatja be legközelebb a Creppy márkát és egyedi palacsintás franchise modelljét.

A találkozón a legnagyobb franchise márkákkal és képviselőikkel is találkozhatunk, többek között a McDonald’s, a SubWay, a KFC és a PizzaHut is várható a rendezvényre. A cégvezetők mellett a világ minden részéről érkeznek a legnagyobb befektetők is.

„Néhány hónappal ezelőtt a Magyar Franchise Szövetség javaslatára felfigyeltünk egy nemzetközi lehetőségre, miszerint keresik a 2019 NextGen jövőszemléletű, innovatív franchise üzletét. A pályázatot az International Franchise Association-nek kellett benyújtani. Ez komoly dokumentációt, valamint médiaanyagokat is tartalmazott a Creppy Franchise üzleti rendszer bemutatásáról” – tette hozzá Oszlánczi Réka.

Kreatívitás, kitartás, szorgalom

A Creppy nemzetközi sikerében meghatározó szerepet játszik a kreatív koncepció, a rendszerszemléletű gondolkodásmód, a kitartás, a szorgalom. A sikerorientált cégvezetői kompetenciák is hozzájárulnak a céltudatos építkezéshez.

A rendkívüli eredményt a Magyar Franchise Szövetség is örömmel kommentálta: „Idén a Creppy PalacsintaHázat is üzemeltető Creppy Franchise szisztémáját is beválasztották a 20 díjazott franchise koncepció közé. A magyar márka a gasztronómiai trend új hullámának azon tematikus vonalára épül, ahol a palacsinta kapja a fő szerepet” – nyilatkozta Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára.

A NextGen in franchising kezdeményezés célja, hogy évről évre a világ 20 legígéretesebb induló franchise hálózatának átfogó képzést, támogatást biztosítsanak, ezzel is segítve őket a biztos és dinamikus növekedésben.

(Oszlánczi Réka 2014-ben elnyerte az Év Fiatal Vállalkozója gála jövő reménysége különdíját. Az idei díjazottról ITT olvashat.)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS