Biztos állást ígér a Creppy PalacsintaHáz

2019. 02. 11., 18:30

Három év alatt megduplázta árbevételét a miskolci családi vállalkozás. A Creppy PalacsintaHáz a közeljövőben a legmodernebb eszközökkel felszerelt oktató- és rendezvényközpont kialakítását tervezi, amelynek köszönhetően folyamatos létszámbővítés is várható.

A KSH friss adatai szerint 2017 második negyedévében Miskolcon 5,5 százalékra csökkent a munkanélküliségi ráta, miközben a foglalkoztatás több mint 60 százalékra nőtt. Az elmúlt 3 évben a borsodi szálláshely-szolgáltatás és vendéglátás ágazataival foglalkozó társas vállalkozások aránya 0,62 százalékkal magasabb volt az országos átlaghoz képest.

A megyeszékhelyen az előrejelzések szerint további munkahelyek bővülése várható és számolni lehet munkahelyteremtéssel még a jellemzően nagy fluktuációval bíró vendéglátásban is.

Az Észak-Magyarország legjobb éttermei között számon tartott családi vállalkozás 12 éve kis létszámmal indult, azonban népszerűségének növekedésével párhuzamosan egyre több munkavállalót alkalmaz. A Creppy csapata ma már több mint 20 főből áll, a cégvezetés folyamatos létszámbővítést tervez a jövőben is. Jelenleg a legtöbb nyitott pozíciót a konyhai területen kínálják. 

Mára a Creppy sikeres franchise márkává nőtte ki magát. A világ 20 legígéretesebb innovatív franchise vállalkozása között tartják számon, így remek karrierlehetőségeket is biztosít. Február végén a Creppy vezetősége Las Vegasba utazik, ahol a Nemzetközi Franchise Szövetség éves kongresszusán képviselik a márkát. A közeljövőben adják át multifunkciós palacsinta központjukat, a Creppy Centert, amely az étterem szomszédságában található. Jelenleg a legmodernebb eszközökkel felszerelt háttér- és oktató konyha működik az épületben, de még az idén tervezik egy oktató- és rendezvényközpont kialakítását is.

A különleges étterem megálmodója Oszlánczi Réka, aki profi szakemberként tudatosan építette a Creppy brandet. (Az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz interjúját Rékával ITT olvashatja.) Női vezetőként számos kihívással nézett szembe a jellemzően férfiak által uralt vendéglátás világában.

„Fő feladatom a Creppy rendszerszintű működtetése, ez hasonlít egy zsonglőr mutatványhoz, amely során több tányért pörgetek pálcákon és mindet mozgásban kell tartani ahhoz, hogy a Creppy élmény teljes legyen a vendégek számára. Fontosnak tartom, hogy a Creppy minden területe folyamatosan maximális teljesítményen üzemeljen, amelynek célja, hogy minden nap a legmagasabb minőségben kapják meg vendégeink a Creppy palacsintáinak gasztroélményét. Ebben a remek szakemberekből álló csapatunk sokat segít” - nyilatkozta Oszlánczi Réka.

A palacsintás brand megálmodója méltán lehet büszke az étterem felszolgálóira, szakácsaira, akik egyre ismertebbek szakmai körökben, és országszerte jó hírét viszik a különleges étteremnek. A cég alapfilozófiája a legfrissebb újítások felkutatása, alkalmazásuk megfontolása és bevezetése. A Creppy PalacsintaHázban egy innovatív technológiákban gazdag konyha szolgálja ki a vendégeket, ahol mindig a legújabb fejlesztésű gépek, eszközök állnak a szakácsok és felszolgálók rendelkezésére. 

„A Creppynél munkavállalóink régiós viszonylatban kiemelkedő bérezéssel rendelkeznek, amelyhez társul az a karrierív, amelyben minden munkavállaló megláthatja az előrelépés lehetőségeit, illetve azt, hogy velünk nyugodtan tervezhet hosszútávra. Lényeges megtartó erő a különleges csapat, amely igazán különlegessé varázsolja a Creppyt, mint munkahelyet” – tette hozzá  Oszlánczi Réka. 

A Creppy nagy hangsúlyt fektet a munkavállalók képzésére, tudásuk fejlesztésére. Szívesen alkalmaznak pályakezdőket, illetve már tapasztalattal rendelkező munkatársakat is, akik a szaktudást széles körű alapképzések és rendszeres továbbképzések során tudják elsajátítani.

A számos szakmai oktatáson, illetve a kötelező tájékoztatásokon túlmenően hangsúlyt helyeznek a személyiségfejlesztő, kommunikációs és a szakterülethez közvetlenül, vagy közvetetten kapcsolódó tematikájú tréningekre is. 

„A hagyományosnak mondott toborzási csatornákon túlmenően előkészítés alatt áll egy hosszú távú együttműködés a régió szakiskoláival, ahol már a tanulmányi évek alatt bekapcsolódunk a fiatalok szakmai fejlesztésébe. Ezzel az iskola befejezését követően kiváló munkalehetőséget tudunk biztosítani a számukra kiemelkedő fizetéssel és tervezhető karrierívvel” – mondta Oszlánczi Réka.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 10. 03., 15:55
Több mint 900 jelölést mérlegelve választották ki azt a 30 művészt, sportolót, újságírót, oktatót és tudóst, akik közül tízen vehetik majd át a Prima Primissimákat és húszan a Primákat megillető kisplasztikát és az idén jelentősen megemelt pénzdíjat december 6-án a Művészetek Palotájában.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A vendéglátóipari vezetők részéről a feladatok delegálásának hiánya az egyik legsúlyosabb probléma, ami miatt nehezen áll talpra az ágazat a COVID utáni években. Továbbra is érezteti hatását, hogy a pandémia szétverte a jól kialakult szakmai közösségeket, a vendéglátósok már nem vagy alig járnak össze eszmecserére és a tudás átadására, amiből pedig kölcsönösen, mindenki profitálhatna. Persze erre a helyzetre is van megoldás: hozzá kell látni a céges mikroközösségek, aztán a nagyobb együttműködések felépítéséhez – osztotta meg a BizniszPlusz csatornával Gréczi Szilárd, a Skill Trade operatív és projektmenedzsere.
A legtöbb munkavállaló nem díjazná, ha a home office határait szűkebbre szabná a munkahelyük, de a felük csak emiatt azért nem mondana fel – legalábbis rögtön. A cégek nem kapkodnak a keretek módosításával, amit valószínűleg jól tesznek, pedig az alkalmazottakat aligha érné váratlanul. Milyen arányban morzsolódnának le a dolgozók a távmunka elvételével? Milyen előnyeit és hátrányait érzik a pandémiából örökölt gyakorlatnak napjainkban? A Profession.hu felmérte, Dencső Blanka piackutatási és üzletfejlesztési szakértő pedig összefoglalta, mire érdemes számítani home office fronton a közeljövőben.
2024. 08. 16., 22:15
epizód: 2024 / 16   |   hossz: 22:09
Az Edinburgh-i Egyetem magyar docense nem csak azt mesélte el, hogyan vezetett az útja egy hazai egyetemről a tengerentúli Caltech-re, majd Skóciába, hanem azt is, hogy jelenlegi kutatási területe ígéretes jövőképet fest a szív- és érrendszeri betegek hatékonyabb gyógyítása számára. A kémiai és biomérnök tudós egy pakisztáni kollégájával együtt fejlesztett 3D nyomtatással készülő véreret, aminek még az alapanyagát is ők állítják elő, olcsó nyersanyagokból. A forradalmi megoldás véglegesítéséhez nemzetközi együttműködésre is nyitott tudósok szerint a találmányuk egy napon humán betegekbe is beültethető lesz, jelentősen csökkentve a fertőzések veszélyét és gyorsítva a felépülést.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS