Biztos állást ígér a Creppy PalacsintaHáz

2019. 02. 11., 18:30

Három év alatt megduplázta árbevételét a miskolci családi vállalkozás. A Creppy PalacsintaHáz a közeljövőben a legmodernebb eszközökkel felszerelt oktató- és rendezvényközpont kialakítását tervezi, amelynek köszönhetően folyamatos létszámbővítés is várható.

A KSH friss adatai szerint 2017 második negyedévében Miskolcon 5,5 százalékra csökkent a munkanélküliségi ráta, miközben a foglalkoztatás több mint 60 százalékra nőtt. Az elmúlt 3 évben a borsodi szálláshely-szolgáltatás és vendéglátás ágazataival foglalkozó társas vállalkozások aránya 0,62 százalékkal magasabb volt az országos átlaghoz képest.

A megyeszékhelyen az előrejelzések szerint további munkahelyek bővülése várható és számolni lehet munkahelyteremtéssel még a jellemzően nagy fluktuációval bíró vendéglátásban is.

Az Észak-Magyarország legjobb éttermei között számon tartott családi vállalkozás 12 éve kis létszámmal indult, azonban népszerűségének növekedésével párhuzamosan egyre több munkavállalót alkalmaz. A Creppy csapata ma már több mint 20 főből áll, a cégvezetés folyamatos létszámbővítést tervez a jövőben is. Jelenleg a legtöbb nyitott pozíciót a konyhai területen kínálják. 

Mára a Creppy sikeres franchise márkává nőtte ki magát. A világ 20 legígéretesebb innovatív franchise vállalkozása között tartják számon, így remek karrierlehetőségeket is biztosít. Február végén a Creppy vezetősége Las Vegasba utazik, ahol a Nemzetközi Franchise Szövetség éves kongresszusán képviselik a márkát. A közeljövőben adják át multifunkciós palacsinta központjukat, a Creppy Centert, amely az étterem szomszédságában található. Jelenleg a legmodernebb eszközökkel felszerelt háttér- és oktató konyha működik az épületben, de még az idén tervezik egy oktató- és rendezvényközpont kialakítását is.

A különleges étterem megálmodója Oszlánczi Réka, aki profi szakemberként tudatosan építette a Creppy brandet. (Az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz interjúját Rékával ITT olvashatja.) Női vezetőként számos kihívással nézett szembe a jellemzően férfiak által uralt vendéglátás világában.

„Fő feladatom a Creppy rendszerszintű működtetése, ez hasonlít egy zsonglőr mutatványhoz, amely során több tányért pörgetek pálcákon és mindet mozgásban kell tartani ahhoz, hogy a Creppy élmény teljes legyen a vendégek számára. Fontosnak tartom, hogy a Creppy minden területe folyamatosan maximális teljesítményen üzemeljen, amelynek célja, hogy minden nap a legmagasabb minőségben kapják meg vendégeink a Creppy palacsintáinak gasztroélményét. Ebben a remek szakemberekből álló csapatunk sokat segít” - nyilatkozta Oszlánczi Réka.

A palacsintás brand megálmodója méltán lehet büszke az étterem felszolgálóira, szakácsaira, akik egyre ismertebbek szakmai körökben, és országszerte jó hírét viszik a különleges étteremnek. A cég alapfilozófiája a legfrissebb újítások felkutatása, alkalmazásuk megfontolása és bevezetése. A Creppy PalacsintaHázban egy innovatív technológiákban gazdag konyha szolgálja ki a vendégeket, ahol mindig a legújabb fejlesztésű gépek, eszközök állnak a szakácsok és felszolgálók rendelkezésére. 

„A Creppynél munkavállalóink régiós viszonylatban kiemelkedő bérezéssel rendelkeznek, amelyhez társul az a karrierív, amelyben minden munkavállaló megláthatja az előrelépés lehetőségeit, illetve azt, hogy velünk nyugodtan tervezhet hosszútávra. Lényeges megtartó erő a különleges csapat, amely igazán különlegessé varázsolja a Creppyt, mint munkahelyet” – tette hozzá  Oszlánczi Réka. 

A Creppy nagy hangsúlyt fektet a munkavállalók képzésére, tudásuk fejlesztésére. Szívesen alkalmaznak pályakezdőket, illetve már tapasztalattal rendelkező munkatársakat is, akik a szaktudást széles körű alapképzések és rendszeres továbbképzések során tudják elsajátítani.

A számos szakmai oktatáson, illetve a kötelező tájékoztatásokon túlmenően hangsúlyt helyeznek a személyiségfejlesztő, kommunikációs és a szakterülethez közvetlenül, vagy közvetetten kapcsolódó tematikájú tréningekre is. 

„A hagyományosnak mondott toborzási csatornákon túlmenően előkészítés alatt áll egy hosszú távú együttműködés a régió szakiskoláival, ahol már a tanulmányi évek alatt bekapcsolódunk a fiatalok szakmai fejlesztésébe. Ezzel az iskola befejezését követően kiváló munkalehetőséget tudunk biztosítani a számukra kiemelkedő fizetéssel és tervezhető karrierívvel” – mondta Oszlánczi Réka.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2025. 06. 02., 14:30
A Z generáció tudatosan, de rendkívül élménycentrikusan költ – derül ki egy generációról készült átfogó kutatásból. A riport készítésében közreműködött a Diverzum, hazánk legnagyobb diákkedvezményeket kínáló platformja is, amelynek a partnerségi vezetőjével, Takács Péterrel beszélgettünk a Cégkassza Podcast legújabb adásában. A szakértő megosztotta gondolatait a Diverzum indulásáról, valamint a fiatalok fogyasztási szokásairól és digitális életmódjáról is.
2025. 06. 13., 12:05
A szezonálisan kiigazított adatok szerint az egy hónappal korábbihoz képest 1,8 százalékkal csökkent az ipai termelés volumene az Európai Unióban 2025. áprilisban, az egy évvel korábbit ugyanakkor így is meghaladta 0,6 százalékkal.
2025. 06. 12., 11:05
Májusban országos szinten 0,8 százalékkal nőttek a lakbérek áprilishoz képest, ugyanakkor a fővárosban enyhe csökkenés történt: Budapesten 0,2 százalékkal estek vissza az albérletárak. Éves összevetésben továbbra is drágulás látható: országosan 7,9 százalékkal, Budapesten pedig 7 százalékkal emelkedtek a bérleti díjak az elmúlt egy év során – derül ki a KSH-ingatlan.com májusi lakbérindexéből.

  Rovathírek: HIPA

A magyar gazdaság ismét egy stratégiai ágazatban, az orvostechnikai és gyógyszeripari szektort érintő fejlesztésekkel erősödik – szögezte le Joó István kormánybiztos, a HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökség vezérigazgatója, a SCHOTT Hungary Kft. tisztatérrel felszerelt gyártócsarnokának alapkőletételén, Lukácsházán. A gyógyszeripari üveg csomagolóanyagok gyártásával foglalkozó vállalat egy időben három új beruházást indított el összesen közel 100 milliárd forint értékben.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) közölte: sajnálattal veszi tudomásul, hogy a kormány szakmai egyeztetés nélkül hosszabbította meg a hatósági árak rendszerét, hiszen ezzel a szőnyeg alá söpörték a gazdaságban lappangó feszültségeket, amelyek így csak tovább gyűlnek és mindenképpen felszínre kerülnek. Az árrésstop legnagyobb vesztesei éppen a kisboltok lesznek, hiszen lemaradnak az árversenyben a multikkal szemben – vezeti le ebben az epizódban Kozák Tamás. Az OKSZ főtitkára azt is elmagyarázza, miért nincs rendjén az elmaradt egyeztetés és felvázolja a szövetség szakpolitikai javaslatait, amelyek viszont gyógyírt jelentenének – árrésstop helyett.
Már minden tízedik magyar dolgozott külföldön, főleg Németországban, az Egyesült Királyságban, Ausztriában vagy Franciaországban, és a legfőbb motiváció a pénzkereseti lehetőség, de közben sokakat vonz a nyelvi, kulturális tapasztalat és a szakmai fejlődés is – mondta el a Profession.hu felmérésének eredményei alapján Dencső Blanka. Az állásportál piackutatási és üzletfejlesztési szakértője ebben az epizódban bemutatja, milyen érdekes trendek alakultak ki a magyarok külföldi munkavállalási kedve kapcsán, illetve mennyien és hogyan küzdöttek meg a honvággyal és a nyelvi nehézségekkel, vagy milyen módon kamatoztatják itthon a külföldön szerzett tapasztalatokat.
2025. 05. 04., 10:25
epizód: 2025 / 9   |   hossz: 29:18
A cégvezetői és értékesítői tréningeken, illetve mentorprogramokon túl azt az összetett feladatot is vállalni kell, hogy fejlesszük, ne csak a gazdasági szereplők, hanem az egész társadalom fizikai és mentális egészségét – vallja Turcsán Emese, az Einstein Akadémia (érdekes módon kriminálpedagógiára szakosodott szociálpedagógus) alapítója és vezetője. Beszélgetésünk apropóját az akadémia mellett életre hívott Einstein Alapítvány, illetve a kibontakozóban lévő Kék Zóna Projekt adta. Előbbi fiatal tehetségek felkarolására és díjazására jött létre, míg utóbbi hazánkban akarja kialakítani a hosszú, kiegyensúlyozott életet élő emberek közösségét – egészen átfogó kutatásokkal és gyakorlatokkal.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS