Biztos állást ígér a Creppy PalacsintaHáz

2019. 02. 11., 18:30

Három év alatt megduplázta árbevételét a miskolci családi vállalkozás. A Creppy PalacsintaHáz a közeljövőben a legmodernebb eszközökkel felszerelt oktató- és rendezvényközpont kialakítását tervezi, amelynek köszönhetően folyamatos létszámbővítés is várható.

A KSH friss adatai szerint 2017 második negyedévében Miskolcon 5,5 százalékra csökkent a munkanélküliségi ráta, miközben a foglalkoztatás több mint 60 százalékra nőtt. Az elmúlt 3 évben a borsodi szálláshely-szolgáltatás és vendéglátás ágazataival foglalkozó társas vállalkozások aránya 0,62 százalékkal magasabb volt az országos átlaghoz képest.

A megyeszékhelyen az előrejelzések szerint további munkahelyek bővülése várható és számolni lehet munkahelyteremtéssel még a jellemzően nagy fluktuációval bíró vendéglátásban is.

Az Észak-Magyarország legjobb éttermei között számon tartott családi vállalkozás 12 éve kis létszámmal indult, azonban népszerűségének növekedésével párhuzamosan egyre több munkavállalót alkalmaz. A Creppy csapata ma már több mint 20 főből áll, a cégvezetés folyamatos létszámbővítést tervez a jövőben is. Jelenleg a legtöbb nyitott pozíciót a konyhai területen kínálják. 

Mára a Creppy sikeres franchise márkává nőtte ki magát. A világ 20 legígéretesebb innovatív franchise vállalkozása között tartják számon, így remek karrierlehetőségeket is biztosít. Február végén a Creppy vezetősége Las Vegasba utazik, ahol a Nemzetközi Franchise Szövetség éves kongresszusán képviselik a márkát. A közeljövőben adják át multifunkciós palacsinta központjukat, a Creppy Centert, amely az étterem szomszédságában található. Jelenleg a legmodernebb eszközökkel felszerelt háttér- és oktató konyha működik az épületben, de még az idén tervezik egy oktató- és rendezvényközpont kialakítását is.

A különleges étterem megálmodója Oszlánczi Réka, aki profi szakemberként tudatosan építette a Creppy brandet. (Az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz interjúját Rékával ITT olvashatja.) Női vezetőként számos kihívással nézett szembe a jellemzően férfiak által uralt vendéglátás világában.

„Fő feladatom a Creppy rendszerszintű működtetése, ez hasonlít egy zsonglőr mutatványhoz, amely során több tányért pörgetek pálcákon és mindet mozgásban kell tartani ahhoz, hogy a Creppy élmény teljes legyen a vendégek számára. Fontosnak tartom, hogy a Creppy minden területe folyamatosan maximális teljesítményen üzemeljen, amelynek célja, hogy minden nap a legmagasabb minőségben kapják meg vendégeink a Creppy palacsintáinak gasztroélményét. Ebben a remek szakemberekből álló csapatunk sokat segít” - nyilatkozta Oszlánczi Réka.

A palacsintás brand megálmodója méltán lehet büszke az étterem felszolgálóira, szakácsaira, akik egyre ismertebbek szakmai körökben, és országszerte jó hírét viszik a különleges étteremnek. A cég alapfilozófiája a legfrissebb újítások felkutatása, alkalmazásuk megfontolása és bevezetése. A Creppy PalacsintaHázban egy innovatív technológiákban gazdag konyha szolgálja ki a vendégeket, ahol mindig a legújabb fejlesztésű gépek, eszközök állnak a szakácsok és felszolgálók rendelkezésére. 

„A Creppynél munkavállalóink régiós viszonylatban kiemelkedő bérezéssel rendelkeznek, amelyhez társul az a karrierív, amelyben minden munkavállaló megláthatja az előrelépés lehetőségeit, illetve azt, hogy velünk nyugodtan tervezhet hosszútávra. Lényeges megtartó erő a különleges csapat, amely igazán különlegessé varázsolja a Creppyt, mint munkahelyet” – tette hozzá  Oszlánczi Réka. 

A Creppy nagy hangsúlyt fektet a munkavállalók képzésére, tudásuk fejlesztésére. Szívesen alkalmaznak pályakezdőket, illetve már tapasztalattal rendelkező munkatársakat is, akik a szaktudást széles körű alapképzések és rendszeres továbbképzések során tudják elsajátítani.

A számos szakmai oktatáson, illetve a kötelező tájékoztatásokon túlmenően hangsúlyt helyeznek a személyiségfejlesztő, kommunikációs és a szakterülethez közvetlenül, vagy közvetetten kapcsolódó tematikájú tréningekre is. 

„A hagyományosnak mondott toborzási csatornákon túlmenően előkészítés alatt áll egy hosszú távú együttműködés a régió szakiskoláival, ahol már a tanulmányi évek alatt bekapcsolódunk a fiatalok szakmai fejlesztésébe. Ezzel az iskola befejezését követően kiváló munkalehetőséget tudunk biztosítani a számukra kiemelkedő fizetéssel és tervezhető karrierívvel” – mondta Oszlánczi Réka.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-05-17 13:10:00
„A Kúria talán legfontosabb lépése annak rögzítése volt, hogy a bíróságnak nem elég konkrétumok nélkül, általánosságban megfogalmazott okokból mérsékelni a perköltséget, mert ez sérti a felek tisztességes eljáráshoz fűződő jogát.”

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS