Nyakunkon a Pancake Day, az év egyik legfinomabb napja

2020. 02. 23., 16:30

A Pancake Day, azaz a Palacsinta Nap igazi vízválasztó ünnep, amely lezárja a farsangi időszakot és előkészíti a húsvétig tartó böjtöt. Idén a nap február 25-re esik.

A Creppy PalacsintaHáz mindig valami különleges módot talál ki arra, hogy kellőképpen megemlékezzenek a palacsintáról.  A Creppy szinte a működése kezdete óta ünnepli a Palacsinta Napot, amelynek alkalmából egyedi akciókkal, felejthetetlen ajánlatokkal kedveskedik a palacsinta rajongóknak.

„Palacsinta Napon a Creppynél mindenki vidám, hisz tudjuk, hogy rajongásunk tárgyát, a palacsintát ezen a napon nem csupán mi és rajongóink, de az egész világ ünnepli. Ezért megteszünk mindent annak érdekében, hogy méltóan tudjunk megemlékezni e jeles napról és ekkor is felejthetetlen Creppy élményt nyújtsunk” – mondta Oszlánczi Réka, a Creppy PalacsintaHáz és a Creppy Franchise alapító tulajdonosa.

Ebben az évben egy igazán különleges kihívás elé állítják a bevállalós palacsinta fanokat.

A Creppy február 25-én a modern köntösbe öltöztetett hagyományápolás mellett Rekord Menü kihívással, sok-sok vidámsággal és ínycsiklandozó finomságokkal készül.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-02 17:18:00
Az Országos Atomenergia Hivatal meghívására 2023. január 30-31. között hazánkba látogatott a finn nukleáris hatóság főigazgatója, Petteri Tiippana, valamint Janne Nevalainen projektigazgató.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

Az Országos Atomenergia Hivatal meghívására 2023. január 30-31. között hazánkba látogatott a finn nukleáris hatóság főigazgatója, Petteri Tiippana, valamint Janne Nevalainen projektigazgató.