Sátori Karolina: Szívesen lennék túravezető a Grand Canyonnál

Sátori Karolina: Szívesen lennék túravezető a Grand Canyonnál
Szerdahelyi Csaba  |  2022. 01. 12., 12:57

A szakmám sajátossága az állandó változás, ami nekem kifejezetten tetszik, együtt tudok élni vele, mivel a változás mindig újabb lehetőség is – mondta az Üzletemnek Sátori Karolina, a Star Network Influencer Ügynökség projektmenedzser vezetője.

Sátori Karolina korábban több évig dolgozott marketing területen multinacionális cégnél, kreatív ügynökségnél és a KKV szektorban. Influencer marketinggel közel 5 éve foglalkozik, jelenleg a Star Network Influencer Ügynökség projektmenedzser vezetőjeként. Több ezer szponzorált tartalommal, több saját gyártású műsorral, reklámfilmmel és rendezvénnyel gyűjtött tapasztalatot ezen a nagyon speciális online marketing területen. Ha érdekli, hogy mi szerepel Karolina szakmai bakancslistáján, a választ megtalálja az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 370. interjújában.

Mit tart karrierje eddigi csúcsának?

– Nem tudnék egy csúcspontot meghatározni. Remek érzés, hogy őszinte lelkesedéssel végezhetem a munkámat, amit nagyon szeretek. Egy állandóan változó, különleges területen vezetőként dolgozni, mint szakember, számomra nagyon kielégítő, de természetesen még sok terv és ötlet vár megvalósításra.

Milyen távra tervez?

– Nem tudok és nem is tervezek hosszú távra. A szakmám sajátossága az állandó változás, ami nekem kifejezetten tetszik, együtt tudok élni ezzel, mivel a változás mindig lehetőség.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Egy számomra régóta bakancslistás dolgot sikerült épp nemrég elindítanunk: egy olyan saját gyártású műsort, amelyben szakértőként én is aktív résztvevő vagyok. Ez a szakmai podcastsorozatunk, az InfluenceAIR Podcast.

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– Jelenlegi főnökömtől, a Star Network szakmai vezetőjétől, Farkas Dánieltől. Amikor a céghez kerültem, lenyűgözött a szakmaisága, ösztönös vezetői képessége. Addig sehol nem tapasztaltam ekkora bizalmat és szabadságot a kollégák irányába, ami produktív ötleteket és alkotói kreativitást eredményezett.

Mivel motiválja a kollégáit?

– Szerencsém van, mert nagyon családias a hangulat a kollégák között. Fontosnak tartom az őszinteséget, az emberséget, azt, hogy a munkatársak fontosnak érezzék magukat. E mellett magam is igyekszem a munkában példát mutatni, ami reményeim szerint szintén motiváló tud lenni.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– Valami nagyon mást próbálnék ki, mint amit most csinálok. Szívesen lennék például túravezető a Grand Canyonnál.

Hogyan építi üzleti kapcsolatait?

– Nagyon szeretem a szakmai konferenciákat, workshopokat, illetve a meglévő és leendő ügyfelekhez a mai napig nagy örömmel megyek el személyesen prezentálni. Habár az online világában dolgozom, nagyon fontosnak tartom a személyes kapcsolatokat.

Mire sajnálja az idejét?

– Az adminisztrációra.

Mivel lehet felbosszantani?

– Hazugsággal.

Milyen önkéntes munkát vállalna?

– Céges szinten minden évben szervezünk jótékonysági akciókat, amelyekből szeretem kivenni a részem. Idén is szeretnénk a közösség erejét mozgósítani adománygyűjtéssel. Fontosnak tartjuk influencer partnereink figyelmét is felhívni arra, hogy az eléréseiket használva milyen könnyen lehet sikeres például egy online adománygyűjtés.

Mire nem sajnálja a pénzt?

– Utazásra.

Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– A zene, a koncertre járás. Azt hiszem, ezt sosem fogom kinőni. Szinte látom magam szépkorúként, ahogy egy rock koncerten csápolok.

(Fotók: Star Network)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS