Sátori Karolina: Szívesen lennék túravezető a Grand Canyonnál

Sátori Karolina: Szívesen lennék túravezető a Grand Canyonnál
Szerdahelyi Csaba  |  2022. 01. 12., 12:57

A szakmám sajátossága az állandó változás, ami nekem kifejezetten tetszik, együtt tudok élni vele, mivel a változás mindig újabb lehetőség is – mondta az Üzletemnek Sátori Karolina, a Star Network Influencer Ügynökség projektmenedzser vezetője.

Sátori Karolina korábban több évig dolgozott marketing területen multinacionális cégnél, kreatív ügynökségnél és a KKV szektorban. Influencer marketinggel közel 5 éve foglalkozik, jelenleg a Star Network Influencer Ügynökség projektmenedzser vezetőjeként. Több ezer szponzorált tartalommal, több saját gyártású műsorral, reklámfilmmel és rendezvénnyel gyűjtött tapasztalatot ezen a nagyon speciális online marketing területen. Ha érdekli, hogy mi szerepel Karolina szakmai bakancslistáján, a választ megtalálja az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 370. interjújában.

Mit tart karrierje eddigi csúcsának?

– Nem tudnék egy csúcspontot meghatározni. Remek érzés, hogy őszinte lelkesedéssel végezhetem a munkámat, amit nagyon szeretek. Egy állandóan változó, különleges területen vezetőként dolgozni, mint szakember, számomra nagyon kielégítő, de természetesen még sok terv és ötlet vár megvalósításra.

Milyen távra tervez?

– Nem tudok és nem is tervezek hosszú távra. A szakmám sajátossága az állandó változás, ami nekem kifejezetten tetszik, együtt tudok élni ezzel, mivel a változás mindig lehetőség.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Egy számomra régóta bakancslistás dolgot sikerült épp nemrég elindítanunk: egy olyan saját gyártású műsort, amelyben szakértőként én is aktív résztvevő vagyok. Ez a szakmai podcastsorozatunk, az InfluenceAIR Podcast.

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– Jelenlegi főnökömtől, a Star Network szakmai vezetőjétől, Farkas Dánieltől. Amikor a céghez kerültem, lenyűgözött a szakmaisága, ösztönös vezetői képessége. Addig sehol nem tapasztaltam ekkora bizalmat és szabadságot a kollégák irányába, ami produktív ötleteket és alkotói kreativitást eredményezett.

Mivel motiválja a kollégáit?

– Szerencsém van, mert nagyon családias a hangulat a kollégák között. Fontosnak tartom az őszinteséget, az emberséget, azt, hogy a munkatársak fontosnak érezzék magukat. E mellett magam is igyekszem a munkában példát mutatni, ami reményeim szerint szintén motiváló tud lenni.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– Valami nagyon mást próbálnék ki, mint amit most csinálok. Szívesen lennék például túravezető a Grand Canyonnál.

Hogyan építi üzleti kapcsolatait?

– Nagyon szeretem a szakmai konferenciákat, workshopokat, illetve a meglévő és leendő ügyfelekhez a mai napig nagy örömmel megyek el személyesen prezentálni. Habár az online világában dolgozom, nagyon fontosnak tartom a személyes kapcsolatokat.

Mire sajnálja az idejét?

– Az adminisztrációra.

Mivel lehet felbosszantani?

– Hazugsággal.

Milyen önkéntes munkát vállalna?

– Céges szinten minden évben szervezünk jótékonysági akciókat, amelyekből szeretem kivenni a részem. Idén is szeretnénk a közösség erejét mozgósítani adománygyűjtéssel. Fontosnak tartjuk influencer partnereink figyelmét is felhívni arra, hogy az eléréseiket használva milyen könnyen lehet sikeres például egy online adománygyűjtés.

Mire nem sajnálja a pénzt?

– Utazásra.

Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– A zene, a koncertre járás. Azt hiszem, ezt sosem fogom kinőni. Szinte látom magam szépkorúként, ahogy egy rock koncerten csápolok.

(Fotók: Star Network)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 23., 15:23
Nagy Ferenc Gábor, az NFG Badboys Kft. tulajdonosa reméli, hogy a VOSZ-on belül is sok céghez eljuthatnak, egyre többen ismerik majd meg programjukat és filozófiájukat. A VOSZ Sportvállalkozási Szekciójának új tagjával eddigi eredményeiről és terveiről is beszélgettünk.
2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.
2023. 04. 18., 19:10
epizód: 2023 / 5   |   hossz: 19:07
Kőkút községben egy EU-s projekt mintegy 60, szegregált településrészre szorult lakó életét változtatta meg. Alulképzett szülők nehéz körülmények közé született gyermekinek sorsát helyezték új alapokra egy építőipari cég és az önkormányzat összefogásával, hiszen egyszerre változtak meg a lakhatás és a továbbtanulás lehetőségei. Hogyan valósította meg a nehézségek ellenére is sikeresen zárult projektet a kivitelező vállalkozás, amely nem is keresett a programon, és milyen szociális hatást vár az egésztől az önkormányzat? Horváth Lászlót, a kivitelező Melio-Start Kft. ügyvezetőjét, a baranyai VOSZ elnökét, illetve Dr. Barka Tamás kőkúti jegyzőt kérdeztük.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS