Minden, amit az influencer marketingről tudni érdemes

2022. 01. 06., 18:31

Elstartolt egy hiánypótló podcast, amelyben Magyarország olyan vezetői influencerei jelennek meg, mint például az első két adás vendége, Viszkok Fruzsi és Magyarósi Csaba. Az InfluenceAIR podcast célja nem csupán a szórakoztatás, az influencer marketing iránt érdeklődőket is segíti a piaci edukációban, új típusú marketing megoldások bemutatásával.

Az elmúlt években mind a köznyelvben, mind a szakmai közegben érezhetővé vált az influencer szó pejoratív használata. A legtöbben ugyanis olyan „insta-celebekkel” azonosították az influencereket, akik válogatás nélkül reklámoztak lényegében bármit. Többek között ezt a nézetet szeretné megváltoztatni a Star Network Influencer Ügynökség saját gyártású podcastje, az InfluenceAIR.

„Mi, akik minden nap influencer kampányokkal foglalkozunk, sok keményen dolgozó, értéket közvetítő, kreatív online tartalomgyártóval dolgozunk együtt. Szeretnénk, ha az ő munkásságukon keresztül mindenki betekintést nyerhetne az influencer-lét valódi mivoltába” – mondta Sápi Márton, a Star Network Influencer Ügynökség értékesítési vezetője.

Mit ígér az InfluenceAIR podcast?

A podcast olyan influencereket kíván bemutatni, akiket valóban érdemes megismerni, hiszen tartalomgyártói munkásságukban unikálisat hoznak létre. Sátori Karolina, a Star Network Influencer Ügynökség account divízió vezetője azt is elárulta, hogy az InfluenceAIR podcast másik célja az influencer marketinget egy lehetőségekkel teli, közösségekhez szóló, eredeti tartalmakat létrehozó marketing eszközként bemutatni, méghozzá mindenki számára fogyasztható formában. Tehát a szórakoztatás mellett nagy hangsúlyt fektet a szakmaiságra is.

„A Star Network számára mindig is fontos volt, hogy résztvevője és szószólója legyen olyan ügyeknek, melyek a piac fejlődését szolgálják. Legújabb projektünk egy újabb lépcsőfok ebben” – mondta Farkas Dániel, a Star Network Influencer Ügynökség szakmai vezetője.

A kéthetente jelentkező podcastokkal a YouTube-on és az ismert podcast felületeken találkozhatnak a nézők, hallgatók.

(A fotón: Sápi Márton, Sátori Karolina és Farkas Dániel)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.
2023-06-07 14:18:29
Nem csupán az országon áthaladó ukrán gabonát, hanem az ide érkezett termények minőségét is folyamatosan ellenőrzik. A kormány célja továbbra is az, hogy csak kiváló minőségű és biztonságos élelmiszer kerüljön a magyar emberekhez – jelentette ki Nagy István agrárminiszter.
2023-06-07 11:18:38
Rekordot döntött idén az első három hónapban az utasbiztosítások díjbevétele. Azok a magyarok, akiknek telik rá, ismét utaznak, és többet költenek erre, mint korábban bármikor – derül ki a Bank360.hu összeállításából.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS