Minden, amit az influencer marketingről tudni érdemes

2022. 01. 06., 18:31

Elstartolt egy hiánypótló podcast, amelyben Magyarország olyan vezetői influencerei jelennek meg, mint például az első két adás vendége, Viszkok Fruzsi és Magyarósi Csaba. Az InfluenceAIR podcast célja nem csupán a szórakoztatás, az influencer marketing iránt érdeklődőket is segíti a piaci edukációban, új típusú marketing megoldások bemutatásával.

Az elmúlt években mind a köznyelvben, mind a szakmai közegben érezhetővé vált az influencer szó pejoratív használata. A legtöbben ugyanis olyan „insta-celebekkel” azonosították az influencereket, akik válogatás nélkül reklámoztak lényegében bármit. Többek között ezt a nézetet szeretné megváltoztatni a Star Network Influencer Ügynökség saját gyártású podcastje, az InfluenceAIR.

„Mi, akik minden nap influencer kampányokkal foglalkozunk, sok keményen dolgozó, értéket közvetítő, kreatív online tartalomgyártóval dolgozunk együtt. Szeretnénk, ha az ő munkásságukon keresztül mindenki betekintést nyerhetne az influencer-lét valódi mivoltába” – mondta Sápi Márton, a Star Network Influencer Ügynökség értékesítési vezetője.

Mit ígér az InfluenceAIR podcast?

A podcast olyan influencereket kíván bemutatni, akiket valóban érdemes megismerni, hiszen tartalomgyártói munkásságukban unikálisat hoznak létre. Sátori Karolina, a Star Network Influencer Ügynökség account divízió vezetője azt is elárulta, hogy az InfluenceAIR podcast másik célja az influencer marketinget egy lehetőségekkel teli, közösségekhez szóló, eredeti tartalmakat létrehozó marketing eszközként bemutatni, méghozzá mindenki számára fogyasztható formában. Tehát a szórakoztatás mellett nagy hangsúlyt fektet a szakmaiságra is.

„A Star Network számára mindig is fontos volt, hogy résztvevője és szószólója legyen olyan ügyeknek, melyek a piac fejlődését szolgálják. Legújabb projektünk egy újabb lépcsőfok ebben” – mondta Farkas Dániel, a Star Network Influencer Ügynökség szakmai vezetője.

A kéthetente jelentkező podcastokkal a YouTube-on és az ismert podcast felületeken találkozhatnak a nézők, hallgatók.

(A fotón: Sápi Márton, Sátori Karolina és Farkas Dániel)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS