Vajdaság

Itt találod az összes cikket a „Vajdaság” témában!

Képzéssel segítik a kezdő vállalkozókat a Vajdaságban

Képzéssel segítik a kezdő vállalkozókat a Vajdaságban

Kezdő vállalkozók számára szervez képzést magyar nyelven a Pannonreg Regionális Fejlesztési Ügynökség a vállalkozásfejlesztések támogatásával kapcsolatos tevékenységei keretében a Vajdaságban.
2021. 04. 13., 14:45
Japán cég szemelte ki a Vajdaságot

Szerbiában a járványügyi körülmények nem akadályozzák a külföldi beruházások folyamatosságát. Ana Brnabić szerb miniszterelnök nyilatkozott a japán Nidek cég újvidéki beruházási terve kapcsán.

2021. 02. 20., 13:45
Ő lett 2020 legsikeresebb üzletembere a Vajdaságban

Zsemberi János topolyai vállalkozó lett 2020 legsikeresebb vajdasági üzletembere. Az elismerést február elején, a Vajdasági Gazdasági Kamara 102 éves fennállása alkalmából megrendezett díszülésen adták át.

2019. 10. 24., 12:30
Őket is támogatják a Vajdaságban

Az idén a szeszes italok készítői számára két pályázatot írt ki a tartományi kormány Szerbiában: az egyik a bor- és pálinkagyártó berendezések, a másik pedig a sörgyártó eszközök beszerzésének a támogatását irányozta elő.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS