Képzéssel segítik a kezdő vállalkozókat a Vajdaságban

2022. 02. 18., 19:16

Kezdő vállalkozók számára szervez képzést magyar nyelven a Pannonreg Regionális Fejlesztési Ügynökség a vállalkozásfejlesztések támogatásával kapcsolatos tevékenységei keretében a Vajdaságban.

A képzést a jelentkezők többségének lakhelyétől függően Topolyán vagy Zentán szervezik meg február 24-én és 25-én – írja a Magyar Szó.

A potenciális vállalkozóknak olyan alapfokú ismereteket nyújtsanak, amelyek szükségesek egy saját üzlet megindításához, ami nagyon hasznos lehet mindazoknak a vállalkozónak is, akik karrierjük elején vannak (startup) – tájékoztatott Balassa Endre, az ügynökség koordinátora.

A tanfolyamon részt vevők gyakorlatias tudást szerezhetnek a következő témakörökben:

• A vállalkozói potenciál meghatározása,

• Az üzleti ötletek körültekintő kiválasztása, meghatározása és kiértékelése,

• Az ötletek üzleti tervvé alakítása,

• Eladási készségek megszerzése, illetve fejlesztése,

• A saját vállalkozás formális megalapításához szükséges lépések.

A képzés magyarul folyik, a jelentkezők számára a tanfolyamon való részvétel díjmentes, mivel az a Szerbiai Fejlesztési Ügynökség programjának a része.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS