Daniéknál a 2 éves unoka is segíti a családi vállalkozást

2019. 05. 31., 14:00

Huszonhetedik alkalommal ítélte oda a Siker Kapuja kitüntetést a Vajdasági Gazdasági Kamara azoknak az idegenforgalmi vállalatoknak, amelyek a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtják.

A rangos elismeréseket Újvidéken a Sheraton Szállóban, adták át, amely szintén a díjazott létesítmények egyike volt. Elismerésben részesült a Vajdaság Erdői Közvállalat létesítménye, a Négy szarvashoz (4 Jelena) nevű vadászlak a kátyi erdőben és a székelykevei Dani Tours is.

A 2018. évre szóló díj nyertesi között szerepel többek között a padéi Schulhoff Kastély, a vrdniki Premier Aqua Hotel, a bánostori Šijački Borászat, a cseneji Salaš 137 és az újvidéki Magelan travel utazási iroda – írja a Magyar Szó.

„Nagy megtiszteltetés, hogy a 15 vadászházunk közül ez a vadászház részesült e rangos elismerésben. A létesítmény kitűnik a többi közül abból a szemszögből, hogy újonnan épített, és rendelkezik mindazokkal a feltételekkel és a hozzá tartozó elemekkel, amelyeket az Európai Unió szabványai előírnak a vadászturizmus terén”– mondta Takács Márta, a Vajdaság Erdői Közvállalat igazgatója.

A vajdasági falusiturizmus-szálláshely kategóriában plakettet vehetett át Dani Ernő.

A székelykevei Dani Tours tulajdonosa a következőket mondta: „2002-ben indítottuk el a vállalkozást. Vendégeink nagy százalékban az utóbbi években a magyarországi Határtalanul diákprogram kirándulói voltak, két éve azonban az erdélyi magyarság is ránk talált. Ezenkívül számtalan nyugat-európai kerékpáros jár hozzánk, ők a Duna mentén kerékpározva járják be a térséget, és Székelykevén szállnak meg. Arra törekszünk, hogy családon belül működtessük a vállalkozást. Vannak idénymunkásaink és szakácsaink is, de három gyermekünk, a vejünk és most már a kétéves unoka is a segítségünkre lesz.”

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-06-09 13:23:56
Sietniük kell azoknak, akik tervezik biztosítói megtakarítás elindítását, de még nem kötöttek szerződést. Ha mentesülni szeretnének a megtakarítások kamatjövedelmére kivetett 13 százalékos szociális hozzájárulási adó (szocho) alól, a megtakarítást a rendelet hatálybalépését megelőzően, legkésőbb június 30-ig el kell indítaniuk.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Megkerülhetetlen cukrászlegendák, a csoki iránti szerelemből született friss kisvállalkozások, ékszerdobozhoz hasonlító helyiségek és nagypolgári miliő.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS