Daniéknál a 2 éves unoka is segíti a családi vállalkozást

2019. 05. 31., 14:00

Huszonhetedik alkalommal ítélte oda a Siker Kapuja kitüntetést a Vajdasági Gazdasági Kamara azoknak az idegenforgalmi vállalatoknak, amelyek a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtják.

A rangos elismeréseket Újvidéken a Sheraton Szállóban, adták át, amely szintén a díjazott létesítmények egyike volt. Elismerésben részesült a Vajdaság Erdői Közvállalat létesítménye, a Négy szarvashoz (4 Jelena) nevű vadászlak a kátyi erdőben és a székelykevei Dani Tours is.

A 2018. évre szóló díj nyertesi között szerepel többek között a padéi Schulhoff Kastély, a vrdniki Premier Aqua Hotel, a bánostori Šijački Borászat, a cseneji Salaš 137 és az újvidéki Magelan travel utazási iroda – írja a Magyar Szó.

„Nagy megtiszteltetés, hogy a 15 vadászházunk közül ez a vadászház részesült e rangos elismerésben. A létesítmény kitűnik a többi közül abból a szemszögből, hogy újonnan épített, és rendelkezik mindazokkal a feltételekkel és a hozzá tartozó elemekkel, amelyeket az Európai Unió szabványai előírnak a vadászturizmus terén”– mondta Takács Márta, a Vajdaság Erdői Közvállalat igazgatója.

A vajdasági falusiturizmus-szálláshely kategóriában plakettet vehetett át Dani Ernő.

A székelykevei Dani Tours tulajdonosa a következőket mondta: „2002-ben indítottuk el a vállalkozást. Vendégeink nagy százalékban az utóbbi években a magyarországi Határtalanul diákprogram kirándulói voltak, két éve azonban az erdélyi magyarság is ránk talált. Ezenkívül számtalan nyugat-európai kerékpáros jár hozzánk, ők a Duna mentén kerékpározva járják be a térséget, és Székelykevén szállnak meg. Arra törekszünk, hogy családon belül működtessük a vállalkozást. Vannak idénymunkásaink és szakácsaink is, de három gyermekünk, a vejünk és most már a kétéves unoka is a segítségünkre lesz.”

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 16:10
Küldetésünk alapja, hogy a létrehozott üzleti kultúra utánunk is fennmarad. Ezt bontjuk le 5 éves periódusokra, melyeket éves terveken keresztül valósítunk meg – mondta az Üzletemnek Avidor András nemzetközi franchise és networking szakértő, a BNI Magyarország vezetője.
2022-12-05 15:13:56
Az energiaárak rendkívüli növekedése, a rekordmagas infláció és az általános gazdasági bizonytalanság szinte minden szektoron nyomot hagy. Míg a munkaerőpiacon egyelőre nem tapasztalni jelentős változásokat, kérdés, hogy ez meddig maradhat így.
2022-12-05 14:13:00
December 2-án az EU három intézménye és több mint 500 európai polgár közösen értékelte az Európa jövőjéről szóló konferencia eredményeképp hozott intézkedéseket.
2022-12-05 13:13:00
Idén december 5–18. között rendelte el a téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzést dr. Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára. Az egész országra kiterjedő kéthetes ellenőrzéssorozat idején a szakemberek fokozott jelenléte várható az élelmiszerlánc minden területén.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS