Áprilisban rendezik meg az Újvidéki Vállalkozói Vásárt

2021. 03. 18., 13:00

A tartományi kormány és az Újvidéki Vásár új rendezvénysorozatot indít el, amelynek célja a kis- és középvállalkozók közötti információcsere és az üzleti légkör javítása.

Nenad Ivanišević tartományi idegenforgalmi és gazdasági titkár, valamint Slobodan Cvetković, az Újvidéki Vásár vezérigazgatója együttműködési szerződést írtak alá – írja a Magyar Szó.

A megállapodás a tartományi kormány által kezdeményezett Újvidéki Vállalkozói Vásár elindítására vonatkozik. Az eseményt április 15-én és 16-án rendezik meg – tekintettel a járványügyi helyzetre – a digitális térben.

„A rendezvény célja, hogy az üzleti élet résztvevői számára biztosítsunk egy felületet, amelyen reklámozhatják magukat, információkkal gazdagodhatnak, építhetik a kapcsolataikat. A rendezvényen jelen lesznek a döntéshozók, a magán- és közszféra szereplői is annak érdekében, hogy minél konstruktívabb eszmecsere jöhessen létre – közölte Ivanišević.

Slobodan Cvetković, az Újvidéki Vásár vezérigazgatója szerint minden igyekezet többet ér a passzivitástól. Nemcsak az Újvidéki Vásár van szorult helyzetben az elmúlt egy év során. Ez a helyzet nemcsak a régiót, hanem egész Európát, sőt, a világot is érinti, viszont semmi értelme ölbe tett kézzel ülni és várni a csodára.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 26., 09:26
Siker volt megnyerni az első nagy ügyfeleket, a nagyobb, hosszú távú tendereket, a hazai és külföldi díjakat. A legnagyobb siker mégis az, hogy a mindennapokban azzal foglalkozhatok, ami érdekel és amit szeretek – mondta az Üzletemnek Mezei Georgina, a Morselli Employer Branding Ügynökség társalapító ügyvezetője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 09. 04., 12:00
epizód: 2023 / 13   |   hossz: 27:16
Az epizódban cégvezető- és szervezetfejlesztésről, a munkahelyi kommunikáció gyógyításáról és csapatok összehangolásáról beszélgetünk Szopkó Beatrixszal. Az [eureka] consulting üzletágvezetője 20 év szakmai tapasztalattal rendezi vállalatok működési struktúráját és konfliktushelyzeteit, vagy hozza helyre a döntések lehetséges negatív következményeit.
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS