Mikromobilitás

Itt találod az összes cikket a „mikromobilitás” témában!

420 autó jut ezer lakosra Magyarországon

420 autó jut ezer lakosra Magyarországon

Minden élethelyzetnek megvan az ideális közlekedési eszköze, ezért a Jövő Mobilitása Szövetség szerint az embereknek mindig mérlegelniük kell, hogy az autó, a kerékpár, a gyaloglás vagy éppen a vonat a legjobb megoldás.
2022. 07. 12., 09:23
Zsédely Balázs: A mikromobilitás forradalmasításán dolgozunk

Azt tartom a legnagyobb sikernek, hogy a segítségünkkel indulhatott el tavaly a TIER szolgáltatása Magyarországon, e-rollereink Budapest mellett már Siófokon is elérhetők – mondta az Üzletemnek Zsédely Balázs, a TIER Tech Hubok Igazgatója.

2022. 06. 22., 09:07
Zsédely Balázs: Szívügyem a mikromobilitás

Szeretném, ha a budapesti csapat létszáma rövid távon megduplázódna, és a TIER Tech Hub a termék- és szoftverfejlesztés egyik hazai motorjává válna – mondta az Üzletemnek Zsédely Balázs, a TIER Tech Hubok igazgatója.

2022. 06. 15., 19:07
270 ezer kerékpárt adtak el tavaly Magyarországon

Az elmúlt két évben jelentősen nőtt a kerékpárral közlekedők száma Magyaroroszágon, ami a Jövő Mobilitása Szövetség szakértői szerint az autósoknak is előnyös a csökkenő gépjárműforgalom miatt.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS