Közép-Európa legnagyobb technológiai fesztiválján keresi új munkatársait a TIER Tech Hub

Közép-Európa legnagyobb technológiai fesztiválján keresi új munkatársait a TIER Tech Hub
2022. 06. 15., 18:17

A Craft, Impact, Crunch és Amuse Konferenciákon is részt vesz idén a budapesti TIER Tech Hub. A rövid időn belül duplájára bővülő fejlesztőcsapat szakmai workshopokkal, nyílt nappal és rollerteszteléssel várja az érdeklődőket. A TIER növekedésével együtt a magyar központ is keresi az új munkatársakat, a kihívásra vágyó fejlesztők akár hackathonon is tesztelhetik a tudásukat a TIER szakembereivel együtt.

A TIER mikromobilitási szolgáltató fejlesztőközpontja már több mint egy éve működik Budapesten, a csapat tagjai dolgoznak többek között a parkolási kihívások szoftveres megoldásán és a TIER alkalmazás különböző városok közlekedési szabályira való optimalizálásán is. A magyarországi központ rövid időn belül kétszeresére nőhet, így folyamatosan keresik az új szoftvermérnököket, fejlesztőket és dizájnereket.

A TIER Tech Hub a júniusban két év után visszatérő Craft Konferencián mutatkozott be az érdeklődőknek, nyáron nyílt nappal várja a jelentkezőket, ősszel pedig többek között a neves Amuse Konferencián építi tovább termékfejlesztői közösségét.

A Craft Konferencián TIER rollerekkel közlekedhettek a látogatók, a budapesti Tech Hub standjánál pedig több jelenlegi kollégától kérdezhettek a fejlesztőcsapat munkájáról. A technológiai központ munkatársai felelnek a TIER alkalmazás működéséért, fejlesztéséért és különböző szoftveres újításokért is.

Az érdeklődők hamarosan a vállalat nyílt napján nyerhetnek részletesebb betekintést a TIER Tech Hub hétköznapjaiba, ősszel pedig a product menedzsment fókuszú Impact, az adatok köré épülő Crunch és a UX tervezőknek szóló Amuse konferenciákon állít ki újra a csapat.

„Tehetséges fejlesztőket és dizájnereket keresünk itthon és külföldön egyaránt, folyamatosan veszünk fel új kollégákat, hogy lépést tartsunk a TIER felhasználási területének növekedésévelmondta Zsédely Balázs, a TIER Tech Hubok igazgatója.– A Craft nagyszerű alkalom arra, hogy kapcsolatba kerüljünk a nemzetközi fejlesztői közösséggel és felhívjuk a figyelmet a budapesti Tech Hub munkájára. Mindenkit, akivel a konferencián találkoztunk, szívesen látunk nyári nyílt napunkon és a TIER részvételével rendezett hackathonokon, ahol a legjobbak akár felvételt nyerhetnek csapatunkba.”

A május elején megrendezett CraftHack versenyen a TIER kihívásán vett részt a legtöbb, összesen 19 csapat. Idén még egy hackathonon és az Impact, Crunch, Amuse hármas szakmai konferencián is találkozhatnak az érdeklődők a Tech Hub csapatával, akik fejlesztői workshopokkal is várják a lehetséges új kollégákat. A Craft Konferencián a budapesti Tech Hub szakértője, Orosz Blanka, az alkalmazástesztelés kihívásairól beszélt az érdeklődőknek a folyamatosan terjeszkedő TIER példáján keresztül.

„A hackathonokon, workshopokon és a nyílt napunkon is valódi betekintést adunk a TIER alkalmazás működésébe, a mobilfejlesztők számára ez különleges lehetőség, hogy megismerhessenek egy globális szinten is sikeres appot mondta Orosz Blanka, a budapesti Tech Hub szoftvermérnöke. – Ezeken az alkalmakon széles közönségnek mutathatjuk meg a munkánk kihívásait és szépségeit. Hazai és külföldi fiatalokat és a programozás iránt érdeklődő lányokat is elérünk, akiknek nagyon fontos szerepe lehet az iparágban és nálunk, a TIER-nél egyaránt. Reméljük, sok új ötlettel és egyedi látásmóddal gyarapodhat a csapatunk.”

A TIER Tech Hub nyári nyílt napján a budapesti iroda egész napos programokkal, workshopokkal és részletes információval várja az álláskeresőket és a programozás, design vagy termékmenedzsment iránt érdeklődő közönséget.

(Fotó: TIER)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-23 18:14:26
Még mindig nincs bérmegállapodás a Magyar Postánál, ezért csütörtök reggel a Postás Szakszervezet és a Magyar Postások Érdekvédelmi Szövetsége szervezésében 19 megyéből 19 kézbesítő petíciót adott át a vezérigazgatónak és helyettesének, amiben érdemi tárgyalást és elfogadható béremelési ajánlatot sürgetnek.
2023-03-23 17:14:00
A NAV a nemzetközi futárszolgálatok forgalmában egyre többször talál bizonyos típusú, a dohányzás helyettesítésére szánt nikotintartalmú termékeket. Ezeket többen is interneten, külföldről rendelik meg. Az ilyen termék, a „snüssz” dohánygyártmánynak minősül, ezért magánszemélyként internetről rendelni illegális.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS