Itt találod az összes cikket a „Gusto Magazin” témában!
A Hungarianwines.eu harmadik alkalommal hirdeti meg a Hungarian WebWineWriting versenyt.
A Borászok Borásza 2020-ban Áts Károly, a Grand Tokaj főborásza.
Az Egerbe látogató borkedvelőknek kínál lehetőséget az Egri Bor Busz, hogy egy nap több pincészetbe is eljuthassanak, és így jobban megismerhessék a helyi borkultúrát.
A Balatoni KÖR és a We Love Balaton 2015 óta minden évben meghirdeti az Év Strandétele versenyt.
Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni egészen a tojások feltörésétől az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen.
A hazai gasztronómia legnagyobb seregszemléjét idén már biztosan nem rendezik meg. A Gourmet Fesztivál azonban jövőre igyekszik kárpótolni a kulinária szerelmeseit.
A Pajzos-Tokaj Zrt. új, MEGYER TOKAJ márkájú adománygyűjtő borral jelenik meg a piacon.
A bigseventravel.com egyszer már összeállította Európa legjobb hamburgerezőinek listáját. Akkor a Bamba Marha Burger Bar a 13. helyen végzett. Most a magyar hamburgerezőket rangsorolták.
Egy évvel ezelőtt írt a Gusto arról, hogy Menyhárt Attila, a Four Seasons Hotel Gresham Palace főcukrásza bekerült a So Good magazinba, a világ egyik legismertebb és legnagyobb presztízs cukrászkiadványába.
Alapításának 70., és alapítója, Tornai Endre születésének 95. évfordulója tiszteletére a Tornai Pincészet a Somlókörnyéki Önkormányzatok Szövetségével és a Somlói Borrend Egyesülettel közösen 2016-ban létrehozta a SOMLÓÉRT – Tornai Endre emlékdíjat.
Idén ötödik alkalommal rendezték meg a Kenyérlelke fesztivált. Az Otthonsütők kategóriában Szentpéteri Szilvia lett a legjobb.
Két nyelven, 3-3 kategóriában összesen 57 online elérhető cikk érkezett a második magyar borszakíró versenyre.
A 2010-es évjárat a vörösborok szempontjából sok kihívást tartogatott, viszont Gere Attila villányi borász ekkor készített először gyöngyözőbort.
Robert Parker végleg leteszi a lantot a 41 évvel ezelőtt általa alapított borlap, a Wine Advocate asztalára.
Június 5. és 10. között harmadik alkalommal rendezik meg Budapesten a Belvárosi Sörfesztivált.
A Fiesta de Vino május 3-ai budapesti rendezvényén torói bort is kóstolhatnak a vendégek.
A 10. Vince Budapesten meg lehetett kóstolni Brad Pitt és Angelina Jolie híresnek beharangozott rozéját is.
Figula Mihályt választották a borászok 2019 Borászok Borászának.
Egy-egy népszerűbb kávézó reggeli forgalmát tekintve nem tűnik túlzónak a megállapítás, hogy ma a világot a kávé tartja mozgásban. Igaz, nem mindegy, hogyan.
A laikusok számára valószínűleg nem cseng ismerősen a Château Miraval borászat neve. Pedig a francia borászat már 8 éve Angelina Jolie és Brad Pitt tulajdonában van.
Május 30-án a hazai és nemzetközi pezsgővilág nagyjai gyűlnek össze, hogy szakmai vitát folytassanak egy konferencián.
A szekszárdi családi pincészet, a Vida Borbirtok és egy spanyol dizájner közös munkájával születtek új címkék.
Az egri Tóth Ferenc Pincészet 2016-os Leányka Superior és a soproni Luka Enikő Pincészet 2015-ös Kékfrankos borainak ítélte a 2018-as Magyar Bor Nagydíjat a Magyar Borszakírók Köre.
A minőség mellett tették le jó néhány éve a voksukat a Fiatal Vállalkozók Hete budapesti rendezvényén beszélgető gasztro guruk.
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
A tartály legösszetettebb formájú csonkzónái elkészültek; a csonkgyűrűk és a további fő elemek egyenként elvégzett minőségügyi átvétele után azok további megmunkálására és a tartály összeállítására az AEM-Technologies volgodonszki gyárában kerül sor.