A Bamba Marha vezeti a legjobb magyar hamburgerezők rangsorát

2020. 02. 19., 16:00

A bigseventravel.com egyszer már összeállította Európa legjobb hamburgerezőinek listáját. Akkor a Bamba Marha Burger Bar a 13. helyen végzett. Most a magyar hamburgerezőket rangsorolták.

Magyarországon a Bamba Marha az első helyet érdemelte ki. Azt írják, a titok a szuper minőségű marhahús, a finom szószok, és az, hogy semmi sincs túlkomplikálva. A végeredmény pedig elképesztő ízharmónia – olvasható a Gusto-n.

Az első 25 listája a következő:

1. Bamba Marha - Budapest

2. Tuning Burger – Budapest

3. Bitang Joe Burger Bar – Miskolc

4. GoodBar GoodBurger – Budapest

5. Kandalló – Budapest

6. Streat Burger & Szendvics – Pécs

7. W 35 – Budapest

8. Gil’s Burger – Halásztelek

9. Lucky 7 Burgers And More – Budapest

10. Rock Burger Bar – Budapest

11. Baan’s Kitchen – Szeged

12. Corner2 Gasztro Pub – Eger

13. Big Daddy Burger Bar – Budapest

14. Inferno Burgers – Szeged

15. Beer & Burgers – Szolnok

16. Burger Market – Budapest

17. Meatology – Budapest

18. Burger Sziget Csepel – Budapest

19. OLD Smokey Burger – Keszthely

20. Borsod Burger – Miskolc

21. Peaky Burgers – Debrecen

22. Magic Burger – Budapest

23. Westy Király BRGR – Győr

24. Zing Burger – Budapest

25. Streatbox Burger – Győr

(A fotó illusztráció.)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 16., 14:10
Az Európai Unió Bírósága által 2024. május 16-án meghozott döntés (C-746/22) szerint ellentétes az Unió jogával az a magyar szabály, amely nem engedi meg a külföldi adózóknak az áfa-visszatérítési eljárásokban, hogy irataikat akár a másodfokú (fellebbezési) eljárásban is beadhassák.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS