Ha van kedvenc borszakírója, szavazzon rá!

2019. 07. 28., 11:00

Két nyelven, 3-3 kategóriában összesen 57 online elérhető cikk érkezett a második magyar borszakíró versenyre.

Az egyes kategóriák zsűritagjai befejezték az írások értékelését, és a pontozás alapján kialakult a döntősök mezőnye – írja a Gusto.

Itt lehet szavazni.

A cikkek a borászatoknak is hasznos márkaépítési, turisztikai és marketingtanácsokat adnak, érdemes őket elolvasni!

Az egyes kategóriák győztesei 4 napos bortúrán vesznek részt, többek közt az egri Tóth Ferenc, a hajós–bajai Koch és a balatoni Kristinus birtokokat keresik fel, illetve további ajándékokat vehetnek át az augusztus 16-i díjátadón, a móri Csetvei Kertben.

Ugyanitt adják majd át a különdíjakat: a Sánta Zoltán Emlékdíjat, a Magyar Turisztikai Ügynökség, illetve az Akó különdíját. A legtöbb szavazatot szerzett magyar versenyző egy 4 napos spanyolországi bortúrát is nyer teljes ellátással, sok-sok kóstolóval.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS