Két nyelven, 3-3 kategóriában összesen 57 online elérhető cikk érkezett a második magyar borszakíró versenyre.
Az egyes kategóriák zsűritagjai befejezték az írások értékelését, és a pontozás alapján kialakult a döntősök mezőnye – írja a Gusto.
A cikkek a borászatoknak is hasznos márkaépítési, turisztikai és marketingtanácsokat adnak, érdemes őket elolvasni!
Az egyes kategóriák győztesei 4 napos bortúrán vesznek részt, többek közt az egri Tóth Ferenc, a hajós–bajai Koch és a balatoni Kristinus birtokokat keresik fel, illetve további ajándékokat vehetnek át az augusztus 16-i díjátadón, a móri Csetvei Kertben.
Ugyanitt adják majd át a különdíjakat: a Sánta Zoltán Emlékdíjat, a Magyar Turisztikai Ügynökség, illetve az Akó különdíját. A legtöbb szavazatot szerzett magyar versenyző egy 4 napos spanyolországi bortúrát is nyer teljes ellátással, sok-sok kóstolóval.
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
A tartály legösszetettebb formájú csonkzónái elkészültek; a csonkgyűrűk és a további fő elemek egyenként elvégzett minőségügyi átvétele után azok további megmunkálására és a tartály összeállítására az AEM-Technologies volgodonszki gyárában kerül sor.