Május 30-án a hazai és nemzetközi pezsgővilág nagyjai gyűlnek össze, hogy szakmai vitát folytassanak egy konferencián.
Ideje, hogy a pezsgőkészítés hazai és nemzetközi legjobbjai is bemutatkozzanak egy önálló konferencián Magyarországon, hiszen egyre figyelemre méltóbb pezsgők készülnek ma már, ugyanakkor el kell ismernünk, hogy a pezsgőkultúra építésében, ápolásában van még teendőnk – olvasható a Gusto-n.
A Borjog és Bormarketing Konferencia analógiájára a szervezők egyik fő célja éppen az, hogy ezzel a témával most ismét megszólítsák az ágazat véleményformálóit.
A Rókusfalvy Pál és dr. Prónay Bence által szervezett konferencia húsbavágó témákat ígér az ágazat vezetőitől, valamint izgalmas előadásokat fantasztikus magyar és nemzetközi pezsgőkészítőktől és parázs vitákat a kerekasztal keretein belül, amelynek témája: "Technológia vs. Terroir".
Az etyeki Rókusfalvy Birtokon május 30-án megrendezésre kerülő esemény programterve már elérhető és a jelentkezés is elindult.
A következő két évben több üzemegységet is épít, illetve bővít a Gyermelyi Zrt. A beruházási program egy új, teljesen automatizált magasraktárt, tésztagyári kapacitásbővítést és csomagolásfejlesztést foglal magában.
A Paks II. Zrt. elnök-vezérigazgatója a TelePaks Kistérségi Televízió stúdiójában értékelte az elmúlt időszakot.