Nem hagyott nyomot Brad Pitt luxusrozéja

2019. 04. 30., 08:00

A 10. Vince Budapesten meg lehetett kóstolni Brad Pitt és Angelina Jolie híresnek beharangozott rozéját is.

A Napfény csókja mesterkurzuson nyolc tétel kóstoltak, közöttük a Brad Pitt nevével (fém)jelzett rozét, ami a Gusto Magazin szakértője szerint egyértelműen csalódást okozott.

A kurzus mestere Szik Mátyás háromszoros magyar sommelier bajnok volt, aki egy profi stand upos lazaságával és komoly tudással vezetett végig a borsoron a crémant-tól a Châteauneuf-du-Pape-ig.

A beszámoló szerint komoly csalódást okozott a luxusrozénak titulált Chateau Miraval Studio Rosé 2018. A borszakértő összegzése szerint „valahogy olyan semmilyen a bor. Olyannyira, hogy jóformán nincs is mit mondani róla. Gyorsan lefut a korty, nem hagy nyomot.”

A neten 4 ezer forintért kínált rozéért igazából egy ezrest sem nagyon adna a kritikus.

A Chateau Miraval már 8 éve Angelina Jolie és Brad Pitt tulajdonában van. A ma már hivatalosan is elvált házaspár 2011-ben vásárolta meg az 500 hektáron elterülő Miraval birtokot 60 millió dollárért, több mint 17 milliárd forintért.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-07-16 15:40:26
Az inflációérzékelés továbbra is jelen van hazai vállalkozásoknál, miközben a munkaerőpiaci hangulat tartósnak látszik. Talán a beruházások volumene is visszaáll az egy évvel ezelőtti szintre – hangzott el a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) üzleti hangulat-indexének második negyedéves felmérésének eredményeit bemutató beszélgetésen.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 07. 03., 08:25
epizód: 2024 / 13   |   hossz: 20:51
Az OFA Nonprofit Kft. „Az év felelős foglalkoztatója” pályázat keretében évről évre összegyűjti és díjazza azokat a hazai munkáltatókat, akik kiemelkedő tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén. A cég közzé is teszi azokat a jó gyakorlatokat, amelyek hozzájárulnak a terület fejlődéséhez. A díjakat, amelyekre 2024-ben július 19-ig lehet pályázni, öt kategóriában osztják ki: kisvállalkozások, középvállalkozások, nagyvállalatok I-II., illetve egyéb gazdálkodó szervezetek. Kiosztanak különdíjakat is, amelyek különösen érdekesek, hiszen gyakran olyan innovatív ötleteket takarnak, amelyeket nem feltétlenül a pénz motivált – mondta el Endrész Alexandra programvezető.
2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS