A Széchenyi Egyetem kutatást indít a magyar vállalkozástulajdonosok jóllétének, munkaterhelésének és mentális egészségének felmérésére.
A Széchenyi István Egyetem Menedzsment Campus Kompetencia Központja, partnerségben a francia Montpellier Egyetem kutatóival, „vállalkozói jóllét” kutatást indít a hazai vállalkozások tulajdonosai, vezetői körében.
A kérdőív kitöltése anonim, a kutatás tudományos célból készül, az adatokat a Széchenyi István Egyetem az adatkezelési tájékoztatójának megfelelően kezeli. A kutatás eredményeit szívesen megosztják a válaszadókkal, amennyiben az érdeklődők megadják e-mail elérhetőségüket.
A kérdőívet IDE KATTINTVA találja, a válaszokat szeptember 15-ig küldheti el.
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
A tartály legösszetettebb formájú csonkzónái elkészültek; a csonkgyűrűk és a további fő elemek egyenként elvégzett minőségügyi átvétele után azok további megmunkálására és a tartály összeállítására az AEM-Technologies volgodonszki gyárában kerül sor.