Rendezvényszervezés

Itt találod az összes cikket a „rendezvényszervezés” témában!

Badacsonyi Tamás: Nem jellemző, hogy Grammy-díjas világsztárok lépnek fel egy kis falu erdőszélén

Badacsonyi Tamás: Nem jellemző, hogy Grammy-díjas világsztárok lépnek fel egy kis falu erdőszélén

Piaci alapon, a jelenlegi inflációs környezetben, különösen nagy kihívás a jegyárbevételekre alapozva sikert elérni, pláne új névvel, új koncepcióval, mégis erre törekszünk – mondta az Üzletemnek Badacsonyi Tamás, az Örvényesvölgy Fesztivál fesztiváligazgatója, a Pálos Resort tulajdonosa.
2023. 03. 27., 18:08
Májusban startol a ReStart konferencia

A Magyar Turisztikai Program Alapítvány május 9-ei szezonnyitó eseményének fókuszában a rendezvényszektor fejlődése és az új lehetőségek kibontása áll majd.

2021. 09. 27., 10:15
Borsa Kata: Az élet értelme a folyamatos fejlődés

Egy szakmai, érdekvédelmi szervezetnek az a feladata, hogy akkor tudjon támaszul szolgálni a tagok számára, amikor a legnagyobb szükség van rá – mondta az Üzletemnek Borsa Kata, a Magyar Fesztivál Szövetség elnöke.

2021. 09. 08., 18:15
Borsa Kata lett a Magyar Fesztivál Szövetség új elnöke

Titkos szavazással Borsa Katát választotta elnökének a Magyar Fesztivál Szövetség százhalombattai évi rendes közgyűlésén. A testületet az elmúlt mintegy két évtizedben vezető Márta István egy alapszabály-módosítást követően tiszteletbeli elnök lett.

2021. 05. 25., 20:00

Az Európa Kulturális Főváros program szakemberei a programhoz már csatlakozott vagy csatlakozni kívánó települések polgármestereit, intézményeinek képviselőit és az érdeklődőket várják egy május végén induló fórumsorozatra.

2020. 10. 05., 12:15
Ezt vállalta a Magyar Kongresszusi Iroda

Stratégiai keretmegállapodást írtak alá a turizmusirányítás állami és fővárosi szervezetei, hogy megerősítsék Budapest pozícióját a meeting industry nemzetközi piacán.

2020. 08. 26., 11:30
Ezermilliárd forintot termelő iparág vár a kormány segítségére

Az évi csaknem ezermilliárd forintot termelő iparág március óta a járvány miatt gyakorlatilag megszűnt, ezért a kormány segítségét kérik a rendezvényszervezők – mondta Ganczer Gábor, a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége elnöke.

2019. 03. 11., 08:45
Kongresszusi helyszín épül a Hungexpón

2021-re felújítják a Hungexpo „C” pavilonját, és ráhúznak még egy szintet. Az emeleten kialakítanak egy 2 ezer fős plenáris ülésre is alkalmas kongresszusi helyszínt.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 12. 04., 12:30
epizód: 2024 / 23   |   hossz: 20:22
A PwC Magyarország által, a Publicis Groupe Hungary megrendelésére készült kutatás szerint a Black Friday a korábbi 1–2 napról mára hosszabb kampányidőszakká nőtte ki magát. A vásárlók jelentős részét ennek ellenére nem befolyásolja az akciókkal teli esemény, az emberek egyre jobban hajlanak a tervezett vásárlásra, ahelyett, hogy hirtelen ingerek hatására költenének. Horváth Rita, a Publicis Groupe Hungary Chief Media Officere részletesen bemutatja, hogy mennyire elégedettek a vásárlók a promóciókkal, mennyire népszerűek a körükben a külföldi webshopok vagy éppen maga az online vásárlás, és hogy milyen körülmények miatt maradhatnak távol az év végi akcióktól.
A nyugdíjpénztárak vagyona nem várt mértékben gyarapodott az idén – jelezte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ), amely szerint az öngondoskodók korábban egyetlen esztendő harmadik negyedében sem tettek félre olyan magas összeget egészségügyi és nyugdíjcélra, mint 2024-ben. Dr. Kravalik Gábor, az ÖPOSZ főtitkára ebben az epizódban vezeti le a kedvező tendencia okait, azt, hogy milyen motivációs tényezők vezettek a remek eredményhez, valamint azt is, hogy milyen módon és melyik korosztály pénzügyi tudatosságát lehetne még növelni.
2024. 11. 06., 09:35
epizód: 2024 / 21   |   hossz: 28:39
Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokság „Best Young Sommelier” kategóriájának idei győztese, Novák Dávid örömmel kampányol a borfogyasztás mint kulináris élmény mellett, hiszen egy jól kiválasztott ital új dimenzióval gazdagítja az étkezést. Az ízek és aromák összjátékának ismeretéhez hatalmas elméleti tudás kell, de az igazi kihívás az, hogy ráérezzen a vendég személyes preferenciáira. A VIRTU Restaurant sommelier-je cukrász múltjából és külföldi tapasztalataiból merítve vált profivá, pedig még csak a húszas éveit tapossa. Ebben az epizódban e különleges szakma szépségeiről és a borfogyasztás szertartásáról is mesél.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS