Augusztusra költöztetik át a zenei fesztiválokat

2020. 04. 15., 11:30

Halasztás, teljes lemondás vagy kivárás: ez a három stratégia rajzolódik ki a zenei fesztiváloknál. Több fesztivált már most augusztusra ütemeztek át.

Egyelőre felemás képet fest a nyári szezon külföldön és Magyarországon is. Három stratégia rajzolódott ki eddig: a kivárás, a teljes lemondás, vagy az augusztusra halasztás – írja a Kreatív Online.

Az olyan nagy júniusi, júliusi fesztiválok, amelyek a világ minden tájáról hívnak drága fellépőket, és hatalmas alvállalkozói tömeget is mozgatnak, inkább a lemondás mellett döntöttek (Glastonbury, Roskilde), vagy augusztusra költöztek át (Primavera).

Magyarországon a hazai fesztiválszektor fő szereplője, a Sziget Kulturális Szervezőiroda és a VOLT Produkció egyelőre jelenleg is dolgozik a hozzájuk tartozó fesztiválokon (VOLT, Balaton Sound, Sziget, B.my.Lake, Strand).

Augusztusban így tartanák meg a fesztiválokat. 

  • Sziget: augusztus 5-11.
  • Kolorádó: augusztus 12-15.
  • Strand/B.my.lake: Augusztus 19-22.
  • Fishing on Orfű: augusztus 26-29.
  • SZIN: augusztus 26-29.
Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 03. 26., 23:45
epizód: 2023 / 3   |   hossz: 19:51
Mi kerül akár több tízmillió forintba egy nagy teljesítményű hangsugárzón és miben különbözik a hagyományos értelemben vett hangfalaktól? Hogyan lehetséges, hogy nem vastagabb egy faliképnél, mégis úgy szólaltat meg analóg és digitális zenét, mint semmi más? A világhír felé haladó márka sztoriját Kiss Imre, a Popori Acoustics értékesítési és marketingvezetője mutatja be.
Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

Miután a nemzetközi és a magyar sajtóban is megjelentek olyan hírek, amelyek szerint a magyar kormány már tárgyal a Roszatom esetleges „kiváltásáról”, az orosz cég újra megerősítette: továbbra is készen áll a Paks II projekt megvalósítására.