Danubius Hotels

Itt találod az összes cikket a „Danubius Hotels” témában!

Új kommunikációs és marketing igazgató a Danubius Hotelsnél

Új kommunikációs és marketing igazgató a Danubius Hotelsnél

Fabriczki Petrát kommunikációs igazgatónak nevezték ki, míg Semperger Judit marketing igazgató területei a közelmúltban kibővültek az online és hálózati marketing feladatokkal.
2021. 09. 26., 13:00
Ősszel is élményekre vágynak a magyarok

Vidéken sikeres nyarat zárt a Danubius Hotels, beigazolódott az előzetes májusi közvéleménykutatásuk eredménye. Budapesten főként az eseményturizmus hozta a számokat.

2021. 05. 09., 13:00
Olimpiai bajnokunk szerint így készüljünk fel az idei nyaralásra

Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóval és Katz Dáviddal készül az idei szezonra a Danubius Hotels. A páros vicces videóban mutatja be, hogyan érdemes az idei nyaralásra felkészülni, ha a lezárások időszaka alatt kijöttünk volna a gyakorlatból.

2021. 04. 24., 17:00
Újranyitnak a Danubius Hotels és az Ensana vidéki szállodái

Újranyitnak a Danubius Hotels és az Ensana vidéki szállodái, a belföldi forgalomban bízva négy vidéki szálloda ismét fogad vendégeket május 13-ától. Emellett továbbra is üzemel – hamarosan a szabadidős céllal érkező vendégek számára is – a győri Danubius Hotel Rába, a budapesti Danubius Hotel Helia, valamint az Ensana Thermal Margitsziget is.

2021. 04. 14., 20:30
Fenyő Miklós ezért mondott köszönetet a Danubius Hotels-nek

A Danubius Hotels az elmúlt évben számos kulturális produkciót, alkotót támogatott a koronavírus járvány alatt. A tudatosan felvállalt támogatói szerep a járvány miatt bajba került kulturális szektor támogatását tűzte ki célul a szállodalánc rendelkezésre álló eszközeivel.

2021. 03. 26., 18:15
A Hotel Rábával kezdi szállodasztorik sorozatát a Danubius Hotels

Szállodasztorik címmel belső és külső kommunikációs kampányt indít a Danubius Hotels, amely során minden hónapban a lánc egy-egy szállodáját mutatja be. A szállodák története és kulisszatitkai mellett sikereket, hírességeket, legendákat is megismerhetünk.

2021. 01. 25., 14:15
Új üzemeltetője lesz a Gundel étteremnek

Hosszú távú szerződést kötöttek a Danubius Hotels és az Eventrend Group tulajdonában álló vállalkozások a Gundel étterem és a Bagolyvár étterem üzemeltetésére, valamint az intézményhez tartozó rendezvényszervezésre és catering szolgáltatásra.

2020. 07. 13., 17:15
Újabb budapesti szállodáit nyitja meg a Danubius Hotels

A szállodalánc fővárosi szállodái közül július 17-én a Danubius Hotel Erzsébet, augusztus 7-én pedig a Danubius Hotel Gellért nyitja meg kapuit. A vezetőség tervei szerint szeptembertől a Hilton Budapest, a Radisson Blu Béke Hotel és a Danubius Hotel Astoria is újra vendégeket fogadhat.

2019. 06. 11., 14:00
A dízájner egy cipőben jár a megbízóval

Sokat kell utazni, különböző országokban élni és sok kultúrát megismerni, mert ez mind szélesíti a látókörünket – vallja Nathalie Rottenburg spanyol dízájner.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS