A Danubius Hotels Group támogatta a Csodalámpa kulturális estjét

2019. 05. 17., 08:45

Különleges esemény támogatója volt a Danubius Hotels Group: A Csodalámpa által szervezett brit-magyar irodalmi est nem csupán a jótékonyság, de kulturális kapcsolódási pontok miatt is fontos a vállalat számára.

A Danubius Hotels Groupnak, angol családi tulajdonú vállalatként, kiemelten fontosak a két kultúrát összekapcsoló programok és kezdeményezések. A május 14-én megrendezett Csodalámpa brit-magyar irodalmi est esetében is örömmel nyújtott segítséget magas szintű cateringes szolgáltatásával.

A brit nagykövet rezidenciáján tartott rendezvényt a Danubius Hotels Group cukrászati és konyhai termékeivel támogatta. Az esemény különlegessége Iain Lindsay nagykövet versmondása volt, az ezt követő beszélgetésen pedig az irodalmi művek, utazások, kulturális kapcsolódási pontok jelentették a gondolati vezérfonalat.

A Danubius csoportot Árvai Zoltán, a Hotel Hungaria City Center és a Danubius Hotel Arena szállodaigazgatója képviselte, aki a közelmúltban az „Év Budapesti Szállodása” díjat vehette át. Árvai Zoltán szállodaigazgató és Iain Lindsay nagykövet alkalmat teremtettek az angol-magyar turizmussal kapcsolatos gondolatok megtárgyalására is.

A Danubius Hotels Grouphoz tartozó szállodák és éttermek évente több ezer rendezvényt bonyolítanak. Helyszínbiztosítás, konferenciaeszközök, catering, a legmagasabb minőségi szinten megvalósítva. Az események tervezésére és segítésére külön brandet is létrehozott a vállalat, amely a Danubius me: (marketing&event) nevet kapta.

A Danubius Hotels szolgáltatásait számtalan nonprofit rendezvény alkalmával is igénybe veszik, de ezek között is különleges helyet foglal el az olyan jótékony esemény, amelynek témája a DHG vállalat kulturális küldetéséhez is kapcsolódik. A brit-magyar irodalmi est jó alkalmat szolgáltatott, hogy a két nemzet értékeinek kapcsolata a középpontba kerüljön. A Danubius Hotels Group angol családi tulajdonú cég, ezért a magyar és angol kultúra találkozása, egymás kulturális örökségének megismerése tulajdonosi és cégvezetői viszonylatban is fontos számára.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022-06-24 18:57:45
Az önkormányzati adóhatóságok nem tettek meg mindent annak érdekében, hogy a rendelkezésükre álló eszközökkel a helyi iparűzési adó bevételeket eredményesen realizálják – állapította meg az Állami Számvevőszék.
2022-06-24 17:57:13
A nagysebességű vasúti összeköttetések előkészítésének felgyorsításáról, összehangolásáról és az ukrán gabonaexport hathatósabb elősegítéséről állapodtak meg a visegrádi államok közlekedési miniszterhelyettesei, államtitkárai június 24-én, Budapesten.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 06. 13., 06:35
epizód: 2022 / 6   |   hossz: 19:01
A kamerás megfigyelés csak „célhoz kötött” lehet, de a célok meghatározásakor is körültekintően kell eljárni – hívja fel a figyelmet dr. Szabó Gergely ügyvéd. A Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda irodavezető partnerét a munkavállalók megfigyelésére, a kamerák elhelyezésére vonatkozó szabályokról, az élőképekre vonatkozó speciális előírásokról és a technika fejlődés nyújtotta lehetőségek jogi korlátairól kérdeztük.
2022. 05. 30., 12:00
epizód: 2022 / 5   |   hossz: 21:41
Mi vár a vendéglátóiparra a Covid-járvány végén és az ukrajnai háború közben? Miként lesznek a konkurensekből partnerek? Miért a 3. év a legkritikusabb az ágazatban? Hogyan lehet visszacsábítani a pályaelhagyókat? Hány főnök tud kiszabadulni a napi rutinból a hetenkénti feladatmegbeszélésre a csapattal? Bánhalmi Kata, a több ezer tagot számláló Piqniq Budapest szakmai szervezet társalapítója válaszol a kérdésekre.
Megfelelő helyére került a VOSZ-on belül az egészségügy kezelése – mondta dr. Fábián Lajos, az egészségügyi tagozat elnöke. Hol tart a munkában a tagozat hat szekciója? Miért lenne eretnek gondolat a magánkórházak bevonása az állami ellátásba, ha ezzel járna legjobban a beteg? Hogyan lehetne olcsóbb a páciensnek az üzleti alapon elvégzett műtét? Dr. Fábián Lajos a következő hónapok feladatairól is beszélt.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS