A Danubius Hotels Group támogatta a Csodalámpa kulturális estjét

2019. 05. 17., 08:45

Különleges esemény támogatója volt a Danubius Hotels Group: A Csodalámpa által szervezett brit-magyar irodalmi est nem csupán a jótékonyság, de kulturális kapcsolódási pontok miatt is fontos a vállalat számára.

A Danubius Hotels Groupnak, angol családi tulajdonú vállalatként, kiemelten fontosak a két kultúrát összekapcsoló programok és kezdeményezések. A május 14-én megrendezett Csodalámpa brit-magyar irodalmi est esetében is örömmel nyújtott segítséget magas szintű cateringes szolgáltatásával.

A brit nagykövet rezidenciáján tartott rendezvényt a Danubius Hotels Group cukrászati és konyhai termékeivel támogatta. Az esemény különlegessége Iain Lindsay nagykövet versmondása volt, az ezt követő beszélgetésen pedig az irodalmi művek, utazások, kulturális kapcsolódási pontok jelentették a gondolati vezérfonalat.

A Danubius csoportot Árvai Zoltán, a Hotel Hungaria City Center és a Danubius Hotel Arena szállodaigazgatója képviselte, aki a közelmúltban az „Év Budapesti Szállodása” díjat vehette át. Árvai Zoltán szállodaigazgató és Iain Lindsay nagykövet alkalmat teremtettek az angol-magyar turizmussal kapcsolatos gondolatok megtárgyalására is.

A Danubius Hotels Grouphoz tartozó szállodák és éttermek évente több ezer rendezvényt bonyolítanak. Helyszínbiztosítás, konferenciaeszközök, catering, a legmagasabb minőségi szinten megvalósítva. Az események tervezésére és segítésére külön brandet is létrehozott a vállalat, amely a Danubius me: (marketing&event) nevet kapta.

A Danubius Hotels szolgáltatásait számtalan nonprofit rendezvény alkalmával is igénybe veszik, de ezek között is különleges helyet foglal el az olyan jótékony esemény, amelynek témája a DHG vállalat kulturális küldetéséhez is kapcsolódik. A brit-magyar irodalmi est jó alkalmat szolgáltatott, hogy a két nemzet értékeinek kapcsolata a középpontba kerüljön. A Danubius Hotels Group angol családi tulajdonú cég, ezért a magyar és angol kultúra találkozása, egymás kulturális örökségének megismerése tulajdonosi és cégvezetői viszonylatban is fontos számára.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-04 14:40:00
A magyar vállalkozásoknak sok problémával kell manapság megküzdeniük, a legrosszabb azonban a bizonytalanság – mondta Perlusz László, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára az ATV Start című műsorában.
2023-02-04 14:23:33
Kis csapatunk valamennyi tagja száraz januárt tartott. Nagy kérdés volt, milyen borral indítsuk újra ízlelőbimbóink operációs rendszerét február elején.
2023-02-03 18:13:39
Minden évben az egységes kérelmek mintegy 70 százalékát, megközelítőleg 108 ezer kérelmet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara falugazdászainak közreműködésével nyújtják be a gazdálkodók. Idén a jogszabályi változások és az elektronikus közigazgatási rendszer fejlesztése miatt meg kell újítani az ehhez szükséges meghatalmazásokat.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

Kis csapatunk valamennyi tagja száraz januárt tartott. Nagy kérdés volt, milyen borral indítsuk újra ízlelőbimbóink operációs rendszerét február elején.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

Miközben hazánkban folyamatos esélylatolgatás zajlik Paks 2 sikeres kivitelezésével kapcsolatban, sokan már azt vetik fel, hogy figyelembe véve hazánk energiaéhségét, valamint azt a tényt, hogy előbb-utóbb Paks 1-et mégiscsak le kell állítani, már rég Paks 3-on kellene gondolkodni – írja Gyurcsik Attila, az Accorde Alapkezelő vezérigazgatója.