A Danubius Hotels Group támogatta a Csodalámpa kulturális estjét

2019. 05. 17., 08:45

Különleges esemény támogatója volt a Danubius Hotels Group: A Csodalámpa által szervezett brit-magyar irodalmi est nem csupán a jótékonyság, de kulturális kapcsolódási pontok miatt is fontos a vállalat számára.

A Danubius Hotels Groupnak, angol családi tulajdonú vállalatként, kiemelten fontosak a két kultúrát összekapcsoló programok és kezdeményezések. A május 14-én megrendezett Csodalámpa brit-magyar irodalmi est esetében is örömmel nyújtott segítséget magas szintű cateringes szolgáltatásával.

A brit nagykövet rezidenciáján tartott rendezvényt a Danubius Hotels Group cukrászati és konyhai termékeivel támogatta. Az esemény különlegessége Iain Lindsay nagykövet versmondása volt, az ezt követő beszélgetésen pedig az irodalmi művek, utazások, kulturális kapcsolódási pontok jelentették a gondolati vezérfonalat.

A Danubius csoportot Árvai Zoltán, a Hotel Hungaria City Center és a Danubius Hotel Arena szállodaigazgatója képviselte, aki a közelmúltban az „Év Budapesti Szállodása” díjat vehette át. Árvai Zoltán szállodaigazgató és Iain Lindsay nagykövet alkalmat teremtettek az angol-magyar turizmussal kapcsolatos gondolatok megtárgyalására is.

A Danubius Hotels Grouphoz tartozó szállodák és éttermek évente több ezer rendezvényt bonyolítanak. Helyszínbiztosítás, konferenciaeszközök, catering, a legmagasabb minőségi szinten megvalósítva. Az események tervezésére és segítésére külön brandet is létrehozott a vállalat, amely a Danubius me: (marketing&event) nevet kapta.

A Danubius Hotels szolgáltatásait számtalan nonprofit rendezvény alkalmával is igénybe veszik, de ezek között is különleges helyet foglal el az olyan jótékony esemény, amelynek témája a DHG vállalat kulturális küldetéséhez is kapcsolódik. A brit-magyar irodalmi est jó alkalmat szolgáltatott, hogy a két nemzet értékeinek kapcsolata a középpontba kerüljön. A Danubius Hotels Group angol családi tulajdonú cég, ezért a magyar és angol kultúra találkozása, egymás kulturális örökségének megismerése tulajdonosi és cégvezetői viszonylatban is fontos számára.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS