Újabb budapesti szállodáit nyitja meg a Danubius Hotels

2020. 07. 13., 17:15

A szállodalánc fővárosi szállodái közül július 17-én a Danubius Hotel Erzsébet, augusztus 7-én pedig a Danubius Hotel Gellért nyitja meg kapuit. A vezetőség tervei szerint szeptembertől a Hilton Budapest, a Radisson Blu Béke Hotel és a Danubius Hotel Astoria is újra vendégeket fogadhat.

A június 15-én újranyitott Helia után újabb két fővárosi szálloda fog ismét megnyitni. A háromcsillagos, Budapest belvárosában található Erzsébet július 17-től, a patinás Gellért pedig augusztus 7-től lesz újra elérhető a vendégek számára.

A Danubius Hotels ”Biztos Pihenés” protokollja körültekintő intézkedésekkel garantálja vendégei és munkatársai egészségének védelmét újranyitó szállodáiban.

„A járvány kitörése óta kialakult helyzet nagyfokú rugalmasságot és folyamatos újratervezést vár el tőlünk. Van olyan szállodánk, amelyet az eredeti terveinknél előbb tudunk megnyitni, hiszen döntéseink a keresletre és a járványhelyzet óta megváltozott fogyasztói igényekre épülnek. Az Erzsébet szálloda belvárosi lokációja és 3 csillagos hotelként kedvező árfekvése miatt egyaránt vonzó célpont lehet a külföldről tömegközlekedéssel érkező, és a pár napra Budapestre látogató belföldi turistáknak is. Augusztus 7-én pedig újranyit a Danubius Hotel Gellért is. A nagy múltú szállodába folyamatosan érkeznek foglalások, illetve az esküvői szezon kapcsán is mutatkozik iránta kereslet, így bízunk benne, hogy ismét sok eseménynek otthont tud majd adni a szálloda” – mondta Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója.

A szállodalánc tervei szerint szeptemberben újra megnyitja a budai Várnegyedben található Hilton Budapestet, a teljes felújításon átesett Radisson Blu Béke Hotelt és az ikonikus Danubius Hotel Astoriát.

A nyitások pontos dátumait az üzleti várakozáshoz fogja alakítani a vállalat vezetése, azokról később ad tájékoztatást.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 12. 06., 14:00
Magyarország első kkv-fókuszú neobankjánál a számlanyitás és a számlavezetés ingyenes, a kimenő utalások díja pedig összegtől függetlenül 199 forint. A BinX felhasználók egymás közötti utalásai ingyenesek, csakúgy, mint a számlavezetés és – egyelőre – a prémium üzleti bankkártyák.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 12. 04., 12:30
epizód: 2024 / 23   |   hossz: 20:22
A PwC Magyarország által, a Publicis Groupe Hungary megrendelésére készült kutatás szerint a Black Friday a korábbi 1–2 napról mára hosszabb kampányidőszakká nőtte ki magát. A vásárlók jelentős részét ennek ellenére nem befolyásolja az akciókkal teli esemény, az emberek egyre jobban hajlanak a tervezett vásárlásra, ahelyett, hogy hirtelen ingerek hatására költenének. Horváth Rita, a Publicis Groupe Hungary Chief Media Officere részletesen bemutatja, hogy mennyire elégedettek a vásárlók a promóciókkal, mennyire népszerűek a körükben a külföldi webshopok vagy éppen maga az online vásárlás, és hogy milyen körülmények miatt maradhatnak távol az év végi akcióktól.
A nyugdíjpénztárak vagyona nem várt mértékben gyarapodott az idén – jelezte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ), amely szerint az öngondoskodók korábban egyetlen esztendő harmadik negyedében sem tettek félre olyan magas összeget egészségügyi és nyugdíjcélra, mint 2024-ben. Dr. Kravalik Gábor, az ÖPOSZ főtitkára ebben az epizódban vezeti le a kedvező tendencia okait, azt, hogy milyen motivációs tényezők vezettek a remek eredményhez, valamint azt is, hogy milyen módon és melyik korosztály pénzügyi tudatosságát lehetne még növelni.
2024. 11. 06., 09:35
epizód: 2024 / 21   |   hossz: 28:39
Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokság „Best Young Sommelier” kategóriájának idei győztese, Novák Dávid örömmel kampányol a borfogyasztás mint kulináris élmény mellett, hiszen egy jól kiválasztott ital új dimenzióval gazdagítja az étkezést. Az ízek és aromák összjátékának ismeretéhez hatalmas elméleti tudás kell, de az igazi kihívás az, hogy ráérezzen a vendég személyes preferenciáira. A VIRTU Restaurant sommelier-je cukrász múltjából és külföldi tapasztalataiból merítve vált profivá, pedig még csak a húszas éveit tapossa. Ebben az epizódban e különleges szakma szépségeiről és a borfogyasztás szertartásáról is mesél.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS