Árvai Zoltán, „Az Év Budapesti Szállodása” 878 szobáért felel

2019. 04. 18., 15:00

Árvai Zoltánt, a Danubius Hotels Group szállodaigazgatóját „Az Év Budapesti Szállodása” elismeréssel jutalmazta a Budapest Week Publishing.

A Budapest Week Publishing idén 26. alkalommal rendezte meg díjátadó gáláját, amelyen az előző év legkiemelkedőbb éttermeseit, szállodásait és szolgáltatóit díjazták. Idén a szakmai zsűri 15 szakembernek ítélt oda különdíjat, négyen különleges elismerésben részesültek.

Árvai Zoltán, a Danubius Hotels Group munkatársa, aki több mint 10 évig vezette a Hilton Budapest szállodát, 2019. márciusától pedig a Hotel Hungaria City Center és a Danubius Hotel Arena szállodaigazgatója – az „Év Budapesti Szállodása” díjat vehette át.

 „Hihetetlenül izgalmas időszak van mögöttem a Hilton négy évig tartó felújítási időszakával. A szálloda a pincétől a padlásig új, egységes külsőt kapott, ami hatalmas büszkeség az egész Danubius csapat számára. Egyszerre kellett a felújítást vezényelni és a tőlünk elvárt magas minőségben üzemeltetni a szállodát. Az építészekkel, belsőépítészekkel, műszaki kollégákkal történő egyeztetés időben is nagy szervezést igényelt, sokszor két munkanapot is lefoglalt a hétből, így ezt is menedzselni kellett. Ez az időszak új ismeretekben, tudásban rengeteget adott, vezetőként is nagyon sokat tanultam. Igazi csapatmunkát, széles látókört, problémamegoldást igényeltek mindannyiunktól az elmúlt évek” – mondta a szakember.

Árvai Zoltán 2019. márciusától két Danubius szálloda, a Hotel Hungaria City Center és a Danubius Hotel Aréna szállodaigazgatójaként folytatja karrierjét. 

„Ahogyan a Best of Budapest Award zsűrije is fogalmazott, a közeljövőben ismét láthat a szakma ütvefúróval a kezemben. Feladatom, hogy a két szálloda felújítását a csapattal előkészítsük és a piaci elvárásoknak megfelelő 4 csillagos szállodakoncepciót hozzunk létre. Nagy a kihívás megint, a Hotel Hungaria City Center Magyarország legnagyobb szállodája. A két szállodával összesen 878 szobáért felelek. És két csapat menedzselése is izgalmas vezetői feladat” – mondta Árvai Zoltán.

A Danubius Hotels Group kötelékébe tartozó Hilton Budapest a Best 5 Star Hotels, a Gundel étterem a Best Fine Dining Restaurants kategóriában került díjazásra, míg a Danubius Health Spa Resort Bük a Best Countryside Hotel kategóriában került díjazásra a Best of Budapest & Hungary gáláján.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 24., 11:10
Az Európai Parlament 2024. április 24-én elfogadta a platformalapú munkavégzés munkakörülményeinek javításáról szóló irányelvét. A legfontosabb tudnivalókat dr. Szemán Péter, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners munkajogi csoportjának vezetője foglalta össze.
2024-05-24 16:10:00
Átadták a CallComm Zrt. új irodáját Nyíregyházán, amelyet a vállalat a Nyíregyházi Egyetem épületében alakított ki. A 2,7 millió euró összértékű beruházással a cég 100 új munkahelyet teremtett és 150 munkavállaló részére indította el szakmai és idegen nyelvi képzési programját.
2024-05-24 14:30:47
13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS