Budapesti Corvinus Egyetem

Itt találod az összes cikket a „Budapesti Corvinus Egyetem” témában!

Öt új mesterszakot indít a Corvinus Egyetem

Öt új mesterszakot indít a Corvinus Egyetem

Diplomácia, közösségi kormányzás, marketingstratégia és innováció, haladó ellátásilánc-menedzsment, valamint gazdaságiviselkedés-elemzés mesterszakot is indít idén ősztől a Budapesti Corvinus Egyetem az eddig kínált húsz mesterképzésen felül.
2022. 07. 17., 17:13
Most érdemes turisztikai szakközgazdásznak tanulni

Egyéves turisztikai fejlesztési szakközgazdász szakirányú továbbképzést indít ősszel a Budapesti Corvinus Egyetem. A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány 20 hallgató részére ösztöndíjat biztosít, ami megegyezik a második félév tandíjával.

2022. 07. 11., 14:23
Vállalatok és munkavállalók: mi lesz az új status quo?

Szemléletváltással, rugalmas munkaidővel, hibrid munkavégzéssel, a dolgozókra való nagyobb odafigyeléssel sikeresen válságállóvá tehető a vállalat a jelenlegi bizonytalan időkben is, derül ki a hazai nagyvállalatok vezetőinek véleménye a SEED Executive School átfogó kutatásából.

2020. 06. 27., 11:00
Diplomához közelednek a magyar-kínai közös MBA képzésben résztvevők

Záró szemeszterüket kezdik meg a kínai Fudan és a Budapesti Corvinus Egyetem MBA közös képzésében részt vevő első hallgatók. A hazai intézmény és a kínai elitegyetem közös kettős diplomát adó képzése hiánypótló, és a hasonló programokhoz képest lényeges előnyökkel járó, Ázsia-fókuszú vezetőképzés.

2019. 09. 28., 08:45
Ezüst Corvina-díjjal ismerték el Krisán László munkáját

A Budapesti Corvinus Egyetem legrangosabb elismerését vehette át szeptember 27-én a leköszönő Konzisztórium három delegált tagja. Az elmúlt három év tapasztalatairól Krisán Lászlót, a Konzisztórium elnökét kérdeztük.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS