Most érdemes turisztikai szakközgazdásznak tanulni

2022. 07. 17., 17:13

Egyéves turisztikai fejlesztési szakközgazdász szakirányú továbbképzést indít ősszel a Budapesti Corvinus Egyetem. A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány 20 hallgató részére ösztöndíjat biztosít, ami megegyezik a második félév tandíjával.

A képzésben résztvevők nemcsak elméleti, hanem gyakorlati ismereteket sajátíthatnak el a turizmusfejlesztés trendjeit illetően, ugyanakkor átfogó képet kapnak a térségi termékfejlesztés szabályairól és az új attrakciók integrálásának követelményeiről is.

Előtérbe kerül a szolgáltatás-és turizmusmarketing, az online marketing és az értékesítés, emellett a MICE turizmus folyamatai és a rendezvényszervezés folyamatának lépései is a tananyag részét képezik.

A végzett hallgatók képessé válnak a mai követelményeknek megfelelő értékesítésre és innovatív termékfejlesztésre, a térségi szinten megvalósuló turisztikai fejlesztések integrálására és az attrakciók sikeres működtetésére egyaránt.

A szakot a turizmusban dolgozó olyan szakembereknek ajánlott, akik a közigazgatásban, pénzügyi intézményeknél dolgoznak, turisztikai beruházással és turisztikai fejlesztési projektekkel foglalkoznak, vagy saját vállalkozásukat menedzselnék a jövőben.

  • A képzési idő 2 ​félév, a képzésért felelő szervezet a BCE Marketing Intézet.
  • A képzés önköltséges, díja 475.000 forint/félév.

A képzéssel kapcsolatos részletek az egyetem oldalán érhetők el.

Magyar Turisztikai Ügynökség

(Fotó: BCE)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 03. 26., 23:45
epizód: 2023 / 3   |   hossz: 19:51
Mi kerül akár több tízmillió forintba egy nagy teljesítményű hangsugárzón és miben különbözik a hagyományos értelemben vett hangfalaktól? Hogyan lehetséges, hogy nem vastagabb egy faliképnél, mégis úgy szólaltat meg analóg és digitális zenét, mint semmi más? A világhír felé haladó márka sztoriját Kiss Imre, a Popori Acoustics értékesítési és marketingvezetője mutatja be.
Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A szervezők célja, hogy összehozzák a kenyér szerelmeseit, hogy kicserélhessék tapasztalataikat, hogy visszaemeljék a köztudatba az igazi kenyérsütés fogalmát, készítésének változatait, eredeti ízeit.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS