Öt kategóriában várja a pályázó startupokat a VOSZ

2023. 11. 30., 20:10

December 15-ig lehet jelentkezni a VOSZ SMART Budapest, Pest Vármegye Startup versenyre.

Budapesten és Pest vármegyében működik a startupok több mint háromnegyede. A VOSZ Budapesti és Pest Vármegyei Regionális Szervezete „VOSZ SMART Budapest, Pest Vármegye Startupversenyt” indított azzal a céllal, hogy elősegítse az élet bármely területét támogató magyar innovációk létrejöttét, azok minél szélesebb körű megismerését és alkalmazását, a fellelhető jó gyakorlatokat azonosítsa, gyűjtse, feldolgozza és lehetőségekhez mérten megossza.
A pályázat hatására erősödhet a hazai lokális ökoszisztéma, illetve a magyar innováció nemzetközi elismertsége, illetve a bemutatkozó startupok jó példája inspirálni fogja további fejlesztések létrejöttét, az ökoszisztéma tagjainak együttműködését.

Ezekben a kategóriákban lehet pályázni a VOSZ Smarton: Home, Green, Health, Education, Family.

A pályázaton olyan startupok, innovatív feltörekvő vállalkozások vehetnek részt, amelyek a piacra lépés fázisán már túl vannak, vagy legalább prototípussal rendelkeznek, úgy kötődnek Budapesthez vagy Pest Vármegye bármely településéhez, hogy székhelyük vagy telephelyük itt van, illetve bizonyíthatóan végeznek gazdasági tevékenységet a régióban.

Jelentkezési határidő: 2023. december 15.

A pályázati felhívás és a részletek IDE KATTINTVA olvashatók.

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-06-22 12:30:59
Ahhoz, hogy a nyári sörünk igazán frissítő legyen, a komló adta aromák elengedhetetlenek. Ez a növény azonban nem csak a kedvenc alkoholos italunk fűszere – ennél sokkal izgalmasabb.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS