Ottó Csaba

Itt találod az összes cikket a „Ottó Csaba” témában!

35 ezer forintba kerül a munkaadónak a hétköznapra eső ünnepnap

35 ezer forintba kerül a munkaadónak a hétköznapra eső ünnepnap

Harmincötezer forint* bérköltsége keletkezik a munkaadónak minden munkavállaló után a hétköznapra eső hivatalos ünnepeken – számította ki a Man at Work.
2023. 02. 07., 18:41
Nyilatkoztatni kell a kisgyerekes anyákat az éjszakai munkavállalásról

10 év alatti gyereket nevelő anya, vagy 10 év alatti gyerekét egyedül nevelő munkavállaló nem osztható be éjszakai munkára, ha ehhez nem járul hozzá. A szabályozás azonnali cselekvésre készteti a cégeket – hívta fel a figyelmet Ottó Csaba, a Man at Work munkaerő-kölcsönző cég ügyvezetője.

2021. 08. 25., 12:00
Toborozzák az ukrán vendégmunkásokat

Az elsők között, 2017-ben kezdett ukrán vendégmunkások toborzásába Magyarországon a Man at Work Kft. Mekkora létszámmal éri meg ukránokat alkalmazni? Erre is válaszolt Ottó Csaba, a cég ügyvezetője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS