Gergely Péter

Itt találod az összes cikket a „Gergely Péter” témában!

Idén hosszabb lesz a banki rossz adósok listája

Idén hosszabb lesz a banki rossz adósok listája

Néhány éve még mindenki elfogadta volna, hogy a hitelállomány 1,5-4 százalékát teszi ki a legalább 90 napja nem fizetett lakossági hitelek aránya, azonban az általános moratórium lezárultával már megjelentek a fizetőképesség romlására utaló jelek.
2022. 12. 29., 18:13
Nettó törlesztővé válhatnak a családok a lakáshitel-piacon

A pandémia kezdete óta korábban nem látott magasságokban van a lakáshitelek előtörlesztése. Az új hitelek iránti kereslet drasztikus csökkenése miatt év végére, jövő év elejére nyolc év után ismét nettó törlesztővé válhatnak a magyar családok a lakáshitel-piacon.

2022. 11. 18., 12:17
Gergely Péter: Rendszeresen beavatom a csapatot a terveimbe

Szeretnénk egy nyugodtabb, egyszerűbb világot, ahol az emberek jó pénzügyi döntést hoznak. Nekünk az a feladatunk, hogy ebben minél több családnak segítsünk – mondta az Üzletemnek Gergely Péter pénzügyi szakértő, a Biztos Döntés Kft. alapítója.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS