E-roller

Itt találod az összes cikket a „e-roller” témában!

Zsédely Balázs: A mikromobilitás forradalmasításán dolgozunk

Zsédely Balázs: A mikromobilitás forradalmasításán dolgozunk

Azt tartom a legnagyobb sikernek, hogy a segítségünkkel indulhatott el tavaly a TIER szolgáltatása Magyarországon, e-rollereink Budapest mellett már Siófokon is elérhetők – mondta az Üzletemnek Zsédely Balázs, a TIER Tech Hubok Igazgatója.
2021. 09. 29., 13:00
Magyar startup teheti fenntarthatóvá a városi közlekedést

A Rollin Technologies olyan töltő és dokkoló állomásokat fejleszt és gyárt, melyek segítségével az e-roller megosztó rendszerek hatékonyabban tudnak működni. Az új közlekedés-támogató eszköz hozzájárulhat a gyakran “szétdobált” e-rollerek rendezett tárolásához.

2021. 07. 05., 18:00
Sok a gond a hoverboardokkal

Idén öt elektromos rolleren nem találtak fogást az ITM laboratóriumának munkatársai. Az önegyensúlyozó változatból tesztelt darabok viszont egytől egyig veszélyesnek bizonyultak

2021. 02. 02., 13:00
Új mobilitási szolgáltatásokat indít az Arval cégcsoport

Az Arval cégcsoport tovább erősíti azon törekvését, hogy vezető szerepet töltsön be a fenntartható mobilitás terén egy sor új mobilitási szolgáltatás elindításával, amelyek együttesen az iparágban most jelennek meg először.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS