Átadták az idei Szerethető Munkahelyek különdíjakat

2019. 12. 09., 14:00

Nemrég hirdette ki a DreamJo.bs a Szerethető Munkahelyek idei díjazottjait. Az ünnepélyes keret között átadott elismerések mellett különdíjakat is odaítéltek.

A nagyvállalatok és kkv-k a DreamJo.bs ingyenes platformján nevezhettek, amelyen minden cégnek lehetősége volt kreatívan és őszintén bemutatkozni a nevezési időszak végéig.

Miért fontos a cégeknek a Szerethető Munkahelyek Díj, verseny? 

Rengeteg szakmai verseny és megmérettetés közül választhatnak a cégek, azonban a DreamJo.bs oldalán a cégprofil létrehozása, Szerethető Munkahelyekre nevezés és a Díjátadón való részvétel díjmentes. És hogy miben különleges a verseny, arra az egyik díjazott cég képviselője válaszolt: 

„Ez a díj egy kicsit más: talán közelebb áll a fiatalabb generációhoz és jobban megszólítja őket, mint mások”. 

A Top 125 díjazottról a nagyközönség döntött, bárki szavazhatott, azonban direktben a nevezőkre nem voksolhatnak a szavazók, így minden cég egyenlő eséllyel indulhatott a versenyben. 

Összesen 16 olyan csapat volt a díjazottak között, akiket idén már harmadszorra köszönthettek a verseny szervezői a Díjátadó Gálán. És hogy milyen érzés a csapattagoknak a háromszoros kitüntetés?

„Büszkék, hiszen ez nekik is presztízs, és egy jó visszajelzés, mivel másoknak is az a véleménye, hogy szívesen dolgoznának ott, ahol ők dolgoznak“.

A két alapító – Balogh Péter és Balogh-Mázi Mária – elmondása szerint nem versenyként tekintenek a Szerethető Munkahelyek Díjra, hanem egy lehetőségre, ahol sok kiváló KKV és nagyvállalat őszintén és kreatívan bemutatkozhat. Úgy vélik, nincs egy sikerrecept, mivel minden cég másképpen szerethető, de ami közös kell legyen bennük, az a  cégvezetők törekvése arra,  hogy megtalálják az összhangot az ott dolgozó emberekkel és a csapattagok szívesen járjanak be dolgozni.

A Díjátadó Gálára érkező cégvezetők, csapattagok több, mint 50 százaléka is ezt emelte ki, azaz „fontos számunkra, hogy jól érzik magukat nálunk a kollégák. Erről ad nekünk visszajelzést a verseny.” 

A nevezés során gyakran a teljes csapat részt vesz a munkáltatói cégprofil létrehozás folyamatában. Ezért is fontos a csapatoknak már a részvétel is, mivel közösen fogalmazzák meg, miért is szeretnek ott dolgozni, így nem csak a meglévő kollégák megtartásban van kiemelt szerepe, hanem az új kollégák keresésénél is.

A szakmai különdíjak: 

  1. Laposa Birtok Kft. Employer Branding Különdíj, Mikrovállalat kategória – Vision Recruitment 
  2. Cserpes - Sajtműhely Kft. HR Különdíj, Mikrovállalat kategória – Miutcánk
  3. Adevinta Classified Media Hungary Kft. Employer Branding Különdíj, Kisvállalat kategória – maform
  4. ULYSSYS Kft. HR Különdíj, Kisvállalat kategória – Online Márkaboltok
  5. AYCM Magyarország Kft. Egészségtudatos Különdíj, Középvállalat kategória – INNOVIEW
  6. Alcoa Shared Services Hungary Kft. Employer Branding Különdíj, Középvállalat kategória – Webtown
  7. DIAGEO Business Services Kft. HR Különdíj, Középvállalat kategória – W.UP
  8. eSense Zrt. Munkavállalói és Ügyfélélmény Különdíj, Nagyvállalat kategória – Praktiker Kft.
  9. dm Kft. Employer Branding Különdíj, Nagyvállalat kategória – Telenor
  10. Eisberg Hungary Kft. HR Különdíj, Nagyvállalat kategória – Trans-Sped Csoport

A Top 25 nagyvállalat, a Top 100 KKV és a különdíjas Szerethető Munkahelyek listáját ITT olvashatja.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-06-09 13:23:56
Sietniük kell azoknak, akik tervezik biztosítói megtakarítás elindítását, de még nem kötöttek szerződést. Ha mentesülni szeretnének a megtakarítások kamatjövedelmére kivetett 13 százalékos szociális hozzájárulási adó (szocho) alól, a megtakarítást a rendelet hatálybalépését megelőzően, legkésőbb június 30-ig el kell indítaniuk.
2023-06-09 12:23:00
Megjelent a NAV évkönyve, amely a 2022-es év legfontosabb adóhatósági eseményeit és statisztikáit foglalja össze. Kiderül többek között, hogy mennyi bírságot szabott ki az adóhatóság, és az is, hogy milyen hatékonysággal lehet megtámadni a határozatait. A legfontosabb és legtanulságosabb mutatókat a Jalsovszky iroda szedte csokorba.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Megkerülhetetlen cukrászlegendák, a csoki iránti szerelemből született friss kisvállalkozások, ékszerdobozhoz hasonlító helyiségek és nagypolgári miliő.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS