Különleges teraszmegoldások az egyediség jegyében!

Különleges teraszmegoldások az egyediség jegyében!
2023. 07. 04., 05:30

Sokan bele sem gondolnak, de egy terasz hatalmas áldás, amely tulajdonképpen otthonunk meghosszabbítása. Felfogható plusz helyiségként is, amely lehetőséget teremt a természet közelsége melletti kikapcsolódásra, a közös étkezésekre, a családi események színhelyeként.

Az egyedi megoldások révén akár évszaktól függetlenül is igénybe vehetjük. Remekül hangzik, igaz?

Lenyűgöző kivitelezések, csodálatos pihenőhelyek

A következőkben hozunk néhány tippet a már megvalósított projektek alapján, amelyek megtekinthetők a Teraszok.hu terasz referenciák oldalán. A teraszmegoldások ötleteiből inspirálódva hamar rájövünk, hogy az otthon fogalma jóval többet jelent, mint amit eddig gondoltunk.

Nézzük meg, hogy mi minden merülhet fel az igények között!

Egy téliesített terasz rengeteg pluszt adhat, hiszen nincs is szebb annál, mint amikor egy szerettünk társaságában elmerülhetünk a hóesés szépségében. Eközben kedvenc teánkkal, komfortos hőmérsékletű térben nem kell szembesülnünk a tél zordságával. Az évszaknak csupán a „kellemes” részét tarthatjuk meg magunknak.

A téliesítéshez ideális választást jelenthet a ragasztott, biztonsági üveggel ellátott Puro, amelyhez természetesen alapvető a tetőárnyékoló is. A téliesítés során gondolnunk kell a növényeink védelmére is, ezt megtehetjük oldalfalzárással, s így elejét vehetjük a fagykároknak. Sőt, kültéri bútorainkat, egyéb eszközeinket is megóvhatjuk a környezet károsító hatásaitól.

Elvonult sziesztázás évszaktól függetlenül

Rengetegen vágynak egy idilli pihenőhelyre, amely bármely évszakban használható. Egy négy évszakos terasz különleges szerepet tölthet be életünk során: igénybe vehetjük a forró nyári napokon, a hideg téli estéken, baráti találkozások, családi összejövetelek során, de ha csupán elvonulnánk egy kicsit a túlhajszolt hétköznapokon, erre is lehetőséget teremt. Kérhetünk kiegészítő fűtést is, hogy a hideg időben is komfortosan ejtőzhessünk.

A négy évszakos kivitelezéshez dönthetünk a Slide Master Twin üvegfalrendszer mellett, amellyel körbezárhatjuk a teret. A Murano Integrale üvegtető oldalfalaiba telepítve igazán profi megoldást jelent. A napfénnyel szembeni védelemről pedig az üvegtető beépített árnyékolójával és az üvegfalak elé szerelt árnyékoló oldalfalakkal gondoskodhatunk.

Egy efféle teraszmegoldás révén garantált a tökéletes kikapcsolódás.

Mit jut eszünkbe a terasz hallatán?

Ahhoz, hogy könnyebben meghatározhassuk igényeinket, gondoljuk át, hogy mit is jelent számunkra a tökéletes balkon. A terasz egyeseknek egy biztos pihenőhely, másoknak a társasági élet központja, de a lényeg végül is ugyanaz.

Luxus, kényelem és egyediség: mindezeket biztosítva részesülhetünk a különleges otthon nyújtotta élményben. Szerencsére napjainkban nem az a kérdés, hogy megvalósítható-e, hanem az, hogy mikor fogjunk bele.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.
2024-03-02 15:10:41
Ugyanazon elbírálás alá esik a bányászat, a kereskedelem, a fogadás, a befektetés, valamint az ellenértékként történő szerzés is.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS