Új üzletággal bővült a Nova HR

2023. 03. 01., 18:19

2023 januárjától munkaerő-kölcsönzési üzletág és szolgáltatás bevezetésével folytatja növekedését a Nova Human Resources Kft. Az új üzletág élére Hortobágyi László érkezett, aki igazgatóként felel a részleg fejlődéséért.

A munkaerő-kölcsönzéssel rugalmasabban és hatékonyabban kezelhetik majd erőforrásaikat a Nova HR ügyfelei. A szolgáltatás lehetőséget ad arra, hogy a cégek időlegesen növelhessék dolgozóik létszámát, illetve szükség esetén gyorsabban alkalmazkodhassanak a változó piaci körülményekhez.

Az új üzletágat vezető Hortobágyi László több mint 20 éve dolgozik a HR területén, főként a szolgáltatói szektorban szerzett tapasztalatokat, számos magyar tulajdonú és multinacionális személyzeti szolgáltatónál dolgozott vezetői pozíciókban. Emellett vállalati oldalon is kamatoztatta és bővítette szakmai ismereteit, interim HR közép- és felsővezetői pozíciókat töltött be a kkv- és a nagyvállalati szektorban egyaránt.

A szakember a Pécsi Tudományegyetemen szerezte alap- és mesterdiplomáját HR szakon, majd az Országos Munkabiztonsági és Munkaügyi Főfelügyelőségnél munkaügyi felügyelőként szerzett alapismereteit munkajogi szakokleveles tanácsadó képesítéssel egészítette ki.

A személyzeti szolgáltatók piacán eltöltött évtizedek alatt Hortobágyi Lászlónak több munkaerő-kölcsönző cégnél sikerült felfuttatnia a kölcsönzés keretében foglalkoztatott munkavállalók létszámát. Emellett számtalan komplex HR-szolgáltatást értékesített és valósított meg, és több, kifejezetten az ügyfelek stratégiai igényeinek megfelelően kialakított „tailor made” szolgáltatásportfóliót hozott létre.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS