Új szakterület, új partner a Jalsovszkynál

2019. 01. 17., 16:36

2019 januárjától önálló szakterületként működik tovább a Jalsovszky Ügyvédi Iroda peres vitarendezési csoportja.

A szakterület kialakítása során az iroda támaszkodott egyrészt arra a rutinra, amelyet piacvezető adóperes praxisa révén nyert, másrészt az elmúlt években felhalmozott polgári peres tapasztalatára. „Úgy látjuk, hogy a tavaly januárban hatályba lépett új Polgári Perrendtartás kiegyenlíti az erőviszonyokat a peres ügyvédek között: ma már nem az számít, hogy kinek hány évre visszanyúló tapasztalata van, hanem sokkal inkább az, hogy ki hogyan tud alkalmazkodni az új törvények kereteihez” – emelete ki el dr. Jalsovszky Pál.

Az új évet egyszersmind szervezeti változással is kezdi az iroda: Fehér Tamás (képünkön) 2019-től partnerként folytatja  pályafutását. Adózási és peres szakemberként az adótanácsadási és adóperes ügyek irányításán túlmenően Tamás lesz felelős a most induló peres vitarendezési csoport vezetéséért is. „Már amikor 4 évvel ezelőtt interjúztunk, Tamásban nemcsak a kiváló szakmai tudású kollegát, hanem a rendkívüli szociális értékekkel rendelkező embert is megláttam. Örülök, hogy képességeit nálunk tovább tudta fejleszteni, miközben az iroda egyik vezéregyéniségévé vált. Meg vagyok győződve arról, hogy kiválóan meg fogja állni a helyét ebben a pozícióban is” – mondta el dr. Jalsovszky Pál.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 09. 27., 16:17
Saját honlapján és a népszámlálás internetes oldalán is közzétette az idei cenzus kérdőívének mintáját a Központi Statisztikai Hivatal. A népszámlálási kérdőívet bárki kitöltheti önállóan online, október 1. és 16. között.
2022-09-30 10:22:19
A családi otthonteremtési kedvezmény (csok) szabályai között a feltételek nem teljesítése esetén fizetendő büntetőkamatok mértéke irreálisan magassá vált, ezért a kormány új rendeletében ezeket 5 százalékban maximálja.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A mintegy 300 háztartás részvételével lezajlott mérés eredményei szerint fejenként 25,2 kg élelmiszert dobunk feleslegesen a szemétbe évente, a leggyakrabban elpazarolt élelmiszerek toplistáját pedig továbbra is az ételmaradékok vezetik.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS