Új szakterület, új partner a Jalsovszkynál

2019. 01. 17., 16:36

2019 januárjától önálló szakterületként működik tovább a Jalsovszky Ügyvédi Iroda peres vitarendezési csoportja.

A szakterület kialakítása során az iroda támaszkodott egyrészt arra a rutinra, amelyet piacvezető adóperes praxisa révén nyert, másrészt az elmúlt években felhalmozott polgári peres tapasztalatára. „Úgy látjuk, hogy a tavaly januárban hatályba lépett új Polgári Perrendtartás kiegyenlíti az erőviszonyokat a peres ügyvédek között: ma már nem az számít, hogy kinek hány évre visszanyúló tapasztalata van, hanem sokkal inkább az, hogy ki hogyan tud alkalmazkodni az új törvények kereteihez” – emelete ki el dr. Jalsovszky Pál.

Az új évet egyszersmind szervezeti változással is kezdi az iroda: Fehér Tamás (képünkön) 2019-től partnerként folytatja  pályafutását. Adózási és peres szakemberként az adótanácsadási és adóperes ügyek irányításán túlmenően Tamás lesz felelős a most induló peres vitarendezési csoport vezetéséért is. „Már amikor 4 évvel ezelőtt interjúztunk, Tamásban nemcsak a kiváló szakmai tudású kollegát, hanem a rendkívüli szociális értékekkel rendelkező embert is megláttam. Örülök, hogy képességeit nálunk tovább tudta fejleszteni, miközben az iroda egyik vezéregyéniségévé vált. Meg vagyok győződve arról, hogy kiválóan meg fogja állni a helyét ebben a pozícióban is” – mondta el dr. Jalsovszky Pál.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 20., 16:40
Nem jellemezte magas cégfluktuáció a faipari szektort 2022-ben, alapvetően stagnált az itt működő cégek száma. Az egyéni vállalkozók köre tavaly közel 100 fővel tovább csökkent. A jövő rövidtávon várhatóan nem hoz jelentős kiugrást, 2023-ban csökkenő cégszámmal érdemes számolni – írja elemzésében az Opten.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-21 19:13:00
Ha Önnek van a feltételeknek megfelelő, eladó kutyája és részt kíván venni a NAV április hónapban tervezett kutyavásárán, akkor 2023. április 12-ig küldjön előzetes ajánlatot!

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS